Aarhus
Business College
Aarhus Business College OnlineKurserSkriftlig engelsk 1 inkl. feedback

Skriftlig engelsk 1 inkl. feedback

Varighed: 3 hele dage.

Hvad går kurset ud på?

Kurset skal gøre dig klar til at kommunikere godt og velformuleret når det kommer til skriftlig engelsk i dit job. Du bliver undervist i at skrive præcise, korrekte og professionelle e-mails, så du kan repræsentere dig selv og din virksomhed bedst muligt.

I løbet af kurset får du seks opgaver, som du skal aflevere og får feedback på. Du kan også få feedback og forslag til forbedringer på nogle af de e-mails, du skriver til daglig. På den måde får du konkrete og relevante indspark til dit daglige arbejde, og det kan være med til at gøre dig mere selvsikker og tryg i din engelske, skriftlige kommunikation.

Kurset foregår online.

OBS: Hvis du mener, at du ikke har brug for feedback fra en underviser eller de seks opgaver, som du også får kommentarer til, så kan du tilmelde dig kurset, Skriftlig engelsk 1 ekskl. feedback. Det indeholder de samme øvelser og materialer som dette kursus, men her arbejder du på egen hånd og får ikke feedback fra en underviser. De online-øvelser, du bliver bedt om at lave, er alle selv-rettende. Det betyder, at du får svaret på øvelsen med det samme. Du kan dog få hjælp til at komme i gang. Læs mere om det kursus her.

Udbytte

Du vil blive i stand til at skrive gode og professionelle e-mails på engelsk. Du får større tryghed ved at skrive på engelsk, da du også bliver trænet i at skrive mere korrekt og præcist. Du får bl.a. genopfrisket din grundlæggende grammatik og reduceret nogle ’dumme’ vaner.

Før tilmelding

Før du tilmelder dig, er det en god idé, at du tager vores minitest til skriftlig engelsk online. Det er en sprogtest, der viser en status på dit nuværende engelskniveau. Du kan læse mere om testen her.

Emner

Kurset er opdelt i 6 emner, som du kan arbejde med i vilkårlig rækkefølge, selv om du kan påregne en stigning af sværhedsgrad fra emne 1 til emne 6.

Emne 1/6

1. emne: Hverdag og arbejde

Her skal du beskrive dig selv, din hverdag og dine jobopgaver på engelsk. Du skal lære at være bevidst om hvor høflig man er på engelsk og om brugen af typiske sætninger til at indlede og afslutte e-mails. Der vil indgå både telefonsamtaler og e-mails i øvelserne.

Emne 2/6

2. emne: Bede om information og hjælp

Med udgangspunkt i forespørgsler fortsætter du med at arbejde med høflighed. Du skal også arbejde med de to nutider, så du undgår at forveksle dem, da det kan betyde misforståelser.

Emne 3/6

3. emne: Om tidligere jobs, opgaver og oplevelser

Emnet tager udgangspunkt i svar på forespørgsler og har fokus på brugen af datid. Der er flere øvelser, hvor du bliver bedt om at fortælle om noget, der skete i fortiden for at træne datid.

Emne 4/6

4. emne: Gode råd i forbindelse med at skrive e-mails på engelsk

I dette emne får du nogle generelle råd i forbindelse med at skrive e-mails, fx hvordan man skriver datoer og hvordan man vælger den rette indledende hilsen. Der vil også være fokus på hvilket stilleje man skal vælge, alt efter om man skriver til en man kender eller en man ikke kender. Grammatisk emne er ordstilling, fordi en forkert ordstilling ofte kan resultere i, at teksten lyder u-engelsk.

Emne 5/6

5. emne: Om at rejse

Emnet omhandler rejser, både privat og på jobbet. Det betyder, at der vil være ordforråd som er nyttigt i forbindelse med kommunikation med især de kunder/leverandører du skal besøge. Grammatisk arbejdes der med utællelige navneord som information og advice samt forholdsord som at, in og on.

Emne 6/6

6. emne: De vanskelige e-mail som rykkere og klager

Her fokuseres på at håndtere de vanskelige e-mails ved at gøre dem så diplomatiske som det forventes på engelsk. Sprog er nemlig ikke kun ord, men også kultur og vaner. I den forbindelse trænes forskellen på aktive og passive former, da man ofte bruger passiv i vanskelige e-mails for at undgå at være personlig.

Emne 1/6

1. emne: Hverdag og arbejde

Her skal du beskrive dig selv, din hverdag og dine jobopgaver på engelsk. Du skal lære at være bevidst om hvor høflig man er på engelsk og om brugen af typiske sætninger til at indlede og afslutte e-mails. Der vil indgå både telefonsamtaler og e-mails i øvelserne.

Praktiske informationer

Forudsætninger for at deltage

Du bør have haft engelsk før, da kurset ikke henvender sig til begyndere. Men du behøver ikke at have skrevet engelsk før. Kurset er på grundlæggende niveau, men ikke begynderniveau.

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset henvender sig til dig, der ikke har brugt engelsk længe og gerne vil have det støvet af, så du kan blive bedre og mere selvsikker når du skriver på engelsk i forbindelse med fx dit arbejde.

Tekniske kompetencer

Du skal kunne bruge et almindeligt tekstbehandlingsprogram, fx Word, og kunne gå på internettet, da mange øvelser ligger der. Og så skal du være villig til at sætte dig ind i at bruge vores kursusplatform. Platformen er intuitiv og nemt at bruge, men der findes også instruktioner til den, hvis du får behov for det. Du kan dog også vælge at kommunikationen med din underviser skal foregå på mail.

Diplom

Efter endt forløb får du et diplom fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet og med et diplom fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.

Pris: 3.100 kr. + moms

Har du brug for hjælp?

Christel Bøgild
Kursussekretær
8936 3016ceb@aabc.dk

Programmer

Nedenfor kan du få en introduktion til den platform, hvor undervisningen foregår, og materialer findes, eller du kan se en lille video om installering af fjernskrivebord.

Du kan også læse om, hvad onlineundervisninger kræver af dig og din computer.

Læs mere

Installer fjernskrivebord

Guide til installering af Microsoft-fjernskrivebord på Mac

Afspil video

Installer fjernskrivebord på Mac

Sådan får du adgang til fx Microsoft Access på din Mac-computer

Afspil video

Indstil fjernskrivebord

Guide til indstilling af Microsoft-fjernskrivebord på Mac

Afspil video

Læringsplatform

Her kan du få et indblik i, hvordan læringsuniverset ser ud

Afspil video

Installer fjernskrivebord

Guide til installering af Microsoft-fjernskrivebord på Mac

Afspil video

Selvvalgt periode på 3 hele dage

Start mellem d. 10. december 2018 og d. 31. december 2019.

Tilmeld dig

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår undervisningen?

Når du tilmelder dig kurset, får du adgang til materiale og øvelser, du selv kan arbejde med og rette igennem. Derudover får du nogle skriftlige opgaver, som du skal aflevere. Du får feedback på dine opgaver fra en underviser, så du bliver klar over, hvor dine styrker og udfordringer ligger.

Får jeg feedback på mine afleveringer?

Ja. Du vil modtage feedback fra underviser på de opgaver, som du afleverer. Denne feedback får du på kursusplatformen. Du kan dog også vælge, at kommunikationen med din underviser skal foregå på mail.

Hvor hurtigt kan jeg forvente svar på min henvendelse til underviseren?

Underviseren bestræber sig på at svare på dine spørgsmål og henvendelser hurtigst muligt og inden for 24 timer.

Hvad skal mit engelskniveau være?

Du skal have kendskab til engelsk.

Kurset er for dig, der ikke har brugt engelsk længe og gerne vil have det støvet af, så du kan blive bedre og mere selvsikker når du skriver på engelsk i forbindelse med fx dit arbejde.

Du kan tage vores minitest til skriftlig engelsk online. Det er en sprogtest, der viser en status på dit nuværende engelsk-niveau. Du kan læse mere om testen her.

Vi har desuden et skriftlige engelsk-kursus, som er et niveau højere, Skriftlig engelsk 2 inkl. feedback. Det kan du læse om her.

Relaterede kurser


Præsentationsteknik i administrative funktioner

Hvad går kurset ud på? På kurset, Præsentationsteknik i administrative funktioner, arbejder vi med at gøre dig i stand til at gennemføre en præsentation, hvor du er bevidst om virkemidler, taleteknik ...

Læs mere

Engelsk C

Hvad går kurset ud på? I faget ’engelsk C’ vil du lære at skrive, tale, lytte til, læse og præsentere engelsk på minimum C-niveau inden for almindeligt engelsk og især business engelsk. I løbet af kur...

Læs mere

Aarhus Business College

Aarhus Business College Online

Sønderhøj 28

8260 Viby J.

8936 3000

aabc@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238