Aarhus
Business College

Positiv psykologi

Varighed: 15 timer.

Hvad går kurset i Positiv psykologi ud på?

Kurset i Positiv psykologi giver dig et personligt indblik i, hvad du kan gøre for at opleve mere positivitet og på den måde forebygge stress både privat og i dit arbejde. Du kan desuden bruge Positiv psykologi i dit job i forhold til at opbygge stærke relationer til kolleger, chefer, kunder og samarbejdspartnere.

Positiv Psykologi er en gren af psykologien, som giver dig et nyt fokus på trivsel, ro og relationer. Du får en introduktion til værktøjerne inden for positiv psykologi og på kurset går vi både teoretisk og praktisk til værks. Du lærer at kende og bruge værktøjer til at skabe balance – også i forhold til opgaverne på dit arbejde. Hvad kan du helt konkret gøre for at opleve positive følelser og få mere glæde i hverdagen?

På kurset ser vi fremad og det handler om at blive klogere på sig selv og finde roen i dagligdagen. Du finder ud af, hvilke håndtag du kan skrue på for at få fokus på en god balance mellem det positive og det negative i dit liv.

Måske er du vant til at ”finde fem fejl” når det handler om egne evner og præstationer, men på kurset i Positiv psykologi får du værktøjer, der flytter dit fokus fra begrænsninger til muligheder.

Dit udbytte

  • Du lærer at fokusere på egne styrker og ressourcer.
  • Du får en bedre indsigt i andres følelser og styrker.
  • Du får redskaber til at opbygge gode relationer til kollegaer og samarbejdspartnere.
  • Du arbejder med det, der giver dig arbejdsglæde og tilfredshed.
  • Du får en forståelse for at balancere det positive og det negative i dit liv.
  • Du får træning i at være til stede i nuet.

Kurset er sagligt, fagligt og har fokus på konkrete værktøjer.

Emner

Se kursets indhold og opbygning her.

Emne 1/3

Introduktion til kurset

Du får en introduktion til værktøjerne inden for positiv psykologi, som er en gren af psykologien, der giver dig et nyt fokus på trivsel, ro og relationer.

Emne 2/3

Hvad er Positiv psykologi?

Vi gennemgår de mest grundlæggende begreber i positiv psykologi, som er de 5 elementer i lykke. Hertil arbejder vi med diverse relevante opgaver.

Emne 3/3

Positiv psykologi i hverdagen

Gennemgang af personlige styrker, lykkefremmende faktorer og udvikling af modstandskraft. Emnet afsluttes med en optimismetest og en quiz.

Emne 1/3

Introduktion til kurset

Du får en introduktion til værktøjerne inden for positiv psykologi, som er en gren af psykologien, der giver dig et nyt fokus på trivsel, ro og relationer.

Praktiske informationer

Målgruppe

Kurset er for dig, der gerne vil have en mere positiv tilgang til din hverdag både i dit privatliv og arbejdsliv.

Undervisningen, online

Undervisningen foregår udelukkende online hvilket betyder, at der ikke er noget fysisk fremmøde på Aarhus Business College.

Fagenes indhold og krav er de samme i onlineundervisning som på almindelige hold, blot med stor fleksibilitet i studieformen, da den kan tilpasses din hverdag. Det betyder, at du i et bredt omfang selv kan tilrettelægge din studietid inden for kursets rammer.

Du skal være opmærksom på, at deltagelse i et onlinekursus kræver en strukturering af egen studieindsats. Derudover er det vigtigt, at du besidder IT-tekniske færdigheder.

Diplom

Efter endt uddannelse får du et diplom fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet og med et diplom fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.

Pris: 2.995 kr. + moms

Har du brug for hjælp?

Jane Bossow
Uddannelsessekretær
8936 3713jbos@aabc.dk

Programmer

Nedenfor kan du få en introduktion til den platform, hvor undervisningen foregår, og materialer findes, eller du kan se en lille video om installering af fjernskrivebord.

Du kan også læse om, hvad onlineundervisninger kræver af dig og din computer.

Læs mere

Læringsplatform

Her kan du få et indblik i, hvordan læringsuniverset ser ud

Afspil video

Installer fjernskrivebord

Guide til installering af Microsoft-fjernskrivebord på Mac

Afspil video

Indstil fjernskrivebord

Guide til indstilling af Microsoft-fjernskrivebord på Mac

Afspil video

Installer fjernskrivebord på Mac

Sådan får du adgang til fx Microsoft Access på din Mac-computer

Afspil video

Læringsplatform

Her kan du få et indblik i, hvordan læringsuniverset ser ud

Afspil video

Selvvalgt periode på 15 timer

Start mellem d. 1. august 2018 og d. 31. december 2020.

Tilmeld dig

Du kan tage kurset, når det passer dig i perioden fra den 1. august 2018 til den 1. august 2019.

Varigheden på 15 timer er vejledende.

Har du brug for værktøjer, der kan øge din trivsel og arbejdsglæde? Som kan hjælpe dig til at undgå stress og dyrke dine skjulte potentialer? Det er noget af det, positiv psykologi kan. Det handler i høj grad om, hvordan vi tænker og føler om os selv. Der findes en masse forskellige videnskabelige undersøgelser om, hvordan vores perception af os selv skaber vores virkelighed. Det arbejder vi med på kurset.

Jorge Garibaldi

Underviser

Relaterede kurser


Ledelse - GLU2

Ledelse - GLU2

Hvad går kurset ud på? Har du brug for et dybt kendskab til ledelse og alle de facetter det indeholder? Måske har du allerede taget Den Grundlæggende Lederuddannelse (GLU) eller andre lederkurser og v...

Læs mere
Oplæringsansvarlig - Få det bedste ud af din elev

Oplæringsansvarlig - Få det bedste ud af din elev

Oplæringsansvarlig – Få det bedste ud af din elev Er du oplæringsansvarlig for elever i virksomheden og sidder du med spørgsmål om, hvad din elev skal opnå i løbet af praktikken? Er du i tvivl o...

Læs mere

Aarhus Business College

Aarhus Business College Online

Sønderhøj 28

8260 Viby J.

8936 3000

aabc@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238