Aarhus
Business College
Om Aarhus Business CollegeNyhederVelkommen til et nyt år med nye udfordringer

Velkommen til et nyt år med nye udfordringer

Skrevet af liro onsdag d. 8. august 2018

Direktør på Aarhus Business College, Gitte Nørgaard, er glad for tilslutningen på skolens uddannelser. Samtidig ser hun frem mod årets udfordringer.

Aarhus Business Colleges medarbejdere er så småt begyndt at vende tilbage fra ferie. Om lidt starter flere tusinde elever, fordelt over alle skolens uddannelser, på et nyt skoleår.

Antal optagede er nogenlunde status quo i forhold til de senere år. På erhvervsuddannelserne begynder blandt andet 5 nye EUX Business-klasser og 2 nye EUD Business-klasser, Aarhus Handelsgymnasium får 690 nye elever fordelt på 23 klasser, mens der bliver oprettet to 10.klasser. Og ifølge direktør Gitte Nørgaard spiller det meget fint sammen med den målsætning, der er opsat:

”Jeg glæder mig meget over, at der er så mange unge, der har valgt at tage en uddannelse hos os. Det gør os ydmyge, og det giver os en stor forpligtelse over for eleverne.”

Det nye skoleår byder på flere nye udfordringer. Et af de store fokuspunkter er at få den nye Campus Sønderhøj i Viby til at fungere så godt, at det bliver et endnu mere attraktivt uddannelsessted for de unge, der vil have en erhvervsuddannelse. Udover det skal der, ifølge direktøren, bruges tid på at dykke ned i begrebet dannelse:

”Man kan ikke adskille dannelse og uddannelse. Derfor skal vi have en god diskussion om, hvad vi anser som dannelse, og dermed også en diskussion om hvad det er, vi gerne vil give eleverne med ud over det faglige,” fortæller hun.

Relaterede nyheder


Aarhus Business College og Handelsfagskolen fusionerer

Aarhus Business College og Handelsfagskolen fusionerer

Skrevet af liro

Danmark får nu en ny, stærk uddannelsesinstitution med fokus på handel, detail og kontor.

Læs mere
Ni aarhusianske gymnasier og erhvervsuddannelser bliver nu røgfri i skoletiden

Ni aarhusianske gymnasier og erhvervsuddannelser bliver nu røgfri i skoletiden

Skrevet af liro

Aarhusianske ungdomsuddannelser – bl.a. HHX og EUX Business på Aarhus Business College – er gået sammen i en fælles kamp mod cigaretterne.

Læs mere

Aarhus Business College

Om Aarhus Business College

Sønderhøj 9

8260 Viby J

8936 3636

aabc@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238