Aarhus
Business College
Om Aarhus Business CollegeNyhederElever hædres med Handelsungdommens Uddannelseslegat

Elever hædres med Handelsungdommens Uddannelseslegat

Skrevet af broh mandag d. 27. september 2021

Elever fra Aarhus Business College modtager Handelsungdommens Uddannelseslegat for deres særlige indsatser.

Handelsungdommens Uddannelseslegat blev torsdag uddelt til elever og studerende på hhv. Aarhus Universitet, Erhvervsakademi Aarhus og Aarhus Business College.

Fra Aarhus Business College kunne vi sige tillykke til formand og næstformand for elevrådet på HHX i Risskov, Maja Westergaard og Frederik Hornbech Nygaard, til Abdulkarim Mowafac Kaddoura, som er formand for elevrådet på HHX i Viby og til Mille Simonsen og Casper Bæk, som begge er elever på EUX Business og netop nu er i praktik i udlandet.

Alle fem elever modtog legatet for at have ydet en helt særlig indsats under deres studietid – og her var alt lige fra bidrag til en sund og stærk skolekultur, til stædighed og vedholdenhed i forhold til at lande en praktikplads blandt argumenterne for udnævnelsen.

Legatets formål er at støtte handelsuddannelsen af unge fortrinsvis fra Aarhus.

På billedet ses direktør på Aarhus Business College Gitte Nørgaard og næstformand for elevrådet på HHX i Risskov Frederik Hornbech Nygaard til overrækkelsen torsdag aften. Kun Frederik havde mulighed for at deltage i overrækkelsen, da de øvrige modtagere var forhindret af studieture og praktikophold i udlandet.

Relaterede nyheder


Tal med din teenager om krigen i Ukraine

Skrevet af helena torsdag d. 10. marts 2022

Konflikten i Ukraine fylder i høj grad også hos børn og unge, som med få klik kan se voldsomme videoer fra krigen. Få 3 råd til, hvordan du taler med din teenager om konflikten.

Læs mere

Hovedforløbselev tildeles Hedorfs uddannelsespris

Skrevet af helena

Læs mere

Aarhus Business College

Om Aarhus Business College

Sønderhøj 28

8260 Viby J

8936 3636

aabc@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238