Aarhus
Business College
Om Aarhus Business CollegeNyhederAarhus Business College lukker fysisk ned

Aarhus Business College lukker fysisk ned

Skrevet af liro mandag d. 7. december 2020

Elever og ansatte skal blive hjemme til og med 3. januar 2021.

Som følge af myndighedernes midlertidige nedlukning af uddannelsesinstitutionerne i bl.a. Aarhus kommune lukker Aarhus Business College for fysisk fremmøde.

Alle elever på HHX, EUX, EUD, EUD10 og Praktikcentret skal blive hjemme og modtage virtuel undervisning i henhold til skemaet fra og med tirsdag d. 8. december og til og med søndag d. 3. januar.

Elever, der skal til eksamen frem mod jul, vil modtage særskilt besked.

For elever på hoveforløbet

Elever i Skåde skal blive hjemme fra og med onsdag d. 9. december. For elever på afdelingen i Odder vil det for den kommende uge blive aftalt med virksomhederne, hvordan undervisning vil blive afviklet, hvorefter eleverne får besked.

Kontakt til underviser og Servicedesk

Elever, der har spørgsmål, kan som altid kontakte en underviser eller kontaktlærer. Ved spørgsmål af teknisk karakter, skal elever kontakte enten en underviser eller Servicedesk på servicedesk@aabc.dk eller 89363200. De svarer inden for almindelig skoletid.

Et kort varsel

Fra skolens side vil vi gerne takke alle elever for, at I hver gang og med kort varsel formår at omstille jer fra en undervisningsform til en anden. Vi opfordrer til, at I står sammen i klassen – på afstand – og hjælper hinanden igennem den kommende periode.

Det har været et år, vi aldrig vil glemme, og vi er stolte af at have en skole, hvor både elever og undervisere har holdt modet oppe gennem de mange udfordringer, som 2020 har budt på.

Også julen bliver anderledes i år, for vi skal ikke være sammen med så mange, som vi plejer. Men vi bidrager til at bryde smittekæderne i Østjylland, fordi vi frem til juleferien går i skole hjemmefra.

Dermed kan vi forhåbentlig hurtigt bringe smittetrykket ned, så vi ses tilbage på skolen igen mandag d. 4. januar.

Pas godt på jer selv.

Med venlig hilsen

Gitte Nørgaard

Direktør

Aarhus Business College

Relaterede nyheder


Ny forlængelse af nedlukningen på Aarhus Business College

Ny forlængelse af nedlukningen på Aarhus Business College

Skrevet af broh

Som følge af myndighedernes beslutning om at forlænge nedlukningen af bl.a. landets uddannelsesinstitutioner vil Aarhus Business College være lukket for fysisk fremmøde til og med søndag d. 7. februar...

Læs mere
Forlængelse af nedlukningen på Aarhus Business College

Forlængelse af nedlukningen på Aarhus Business College

Skrevet af broh

Som følge af myndighedernes beslutning om at forlænge nedlukningen af bl.a. landets uddannelsesinstitutioner vil Aarhus Business College være lukket for fysisk fremmøde til og med søndag d. 17. januar...

Læs mere

Aarhus Business College

Om Aarhus Business College

Sønderhøj 9

8260 Viby J

8936 3636

aabc@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238