Aarhus
Business College
Om Aarhus Business CollegeNyhederAarhus Business College får certificerede e-læringsforløb

Aarhus Business College får certificerede e-læringsforløb

Skrevet af lasse fredag d. 14. december 2018

Torsdag d. 13. december var en stor dag på Aarhus Business College. Her fik skolen certifikat på, at den på erhvervsuddannelserne udbyder e-læringsforløb i meget høj kvalitet. Certifikatet er blevet tildelt af eVidenCenter, Det Nationale Videncenter for e-læring, og det foregik ved en ceremoni i Viby J.

14 erhvervsuddannelser har i alt fået tildelt 23 certifikater – og heraf modtog Aarhus Business College hele 4. Og det er skolen meget tilfreds med, fortæller underviser og medudvikler af forløbene Hanna Hjorth.

”Det er et kvalitetsstempel. Vi sender et signal om, at vi er kvalitetssikret, og derfor vil flere forhåbentligt vælge os som uddannelsesinstitution,” siger hun begejstret.

Det er de 4 uddannelsesspecifikke fag handel, kontor, detail og event, der nu er blevet certificerede e-læringsforløb, og som kan læses online som afslutning på en EUD-uddannelse.

Relaterede nyheder


Servicedesks grønne tiltag sparer over 150.000 kr. årligt

Servicedesks grønne tiltag sparer over 150.000 kr. årligt

Skrevet af lasse

Den grønne omstilling er i gang de fleste steder i verden. Det gælder også på Aarhus Business College og Erhvervsakademi Aarhus, hvor Servicedesk har indført 3 omfattende tiltag.

Læs mere
Nu kan du få papir på dine spansk-kundskaber på HHX i Aarhus

Nu kan du få papir på dine spansk-kundskaber på HHX i Aarhus

Skrevet af lasse

For første gang nogensinde har det spanske uddannelsesministerium anerkendt en århusiansk institution som DELE-eksaminationscenter. Det betyder, at det nu er muligt at gå til eksamen i Aarhus for at m...

Læs mere

Aarhus Business College

Om Aarhus Business College

Sønderhøj 9

8260 Viby J

8936 3636

aabc@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238