Hovedmenu
Tilmeldingsproceduren tager som udgangspunkt 10 hverdage.
Er du jobsøgende, anbefaler vi at du enten er godkendt hos din A-kasse eller hos jobcentret til at tage kurset, inden du ansøger os.
Dit Jobcenter skal bevilge kurset og lægge det i din jobplan. Tag kontakt til din kontaktperson ved Jobcenteret.
Du bliver nu viderestillet til voksenuddannelse.dk. Her kan du tilmelde dig det kursus, du ønsker.
Du vil opleve, at der fremgår flere kurser i oversigten, end det du ønsker at tilmelde dig.
Markér blot det ønskede kursus, og følg tilmeldingsproceduren på siden.
Søg på din uddannelse eller find den i listen. Du kan få tilskud og VEU-godtgørelse til AMU/HAKL-kurser såfremt din uddannelse ligger på DUN-niveau 0-4.
Kurset henvender sig til personer, som har nogen rutine i at varetage den daglige bogføring og som deltager, eller forventes at deltage, i virksomhedens styringsopgaver på kreditorområdet.
Dette kursus indgår sammen med kurserne ‘Debitorstyring’ og ‘Økonomisk styring af lageret’ som en samlet helhed i styringen af varetil- og afgang. Derudover også virksomhedens salg til kunder og eventuelle gæld til virksomheden samt virksomhedens køb hos kreditorer og eventuelle gæld til kreditorer.
Varesalg og vareforbrug påvirker virksomhedens resultat, hvor varesalg og varekøb påvirker virksomhedens likviditet.
Omsætningshastighederne og skyldtid har betydning for virksomhedens likviditet. Set med ”likviditetsbriller” er den bedste situation, hvis kunderne betaler kontant, og virksomhedens har lang kredittid til leverandører. Denne ønskesituation opstår sjældent. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan styring af kreditorer har indflydelse på virksomhedens samlede likviditetsstyring.
Materialet tager udgangspunkt i, at der er fuld integration mellem finans-, debitor-, kreditor- og lagermodulerne.
Kurset er for dig, der er administrativ medarbejder med regnskabsmæssig erfaring i handels- og servicevirksomheder eller institutioner. Kurset henvender sig til dig, der er beskæftiget med kreditorstyring – herunder oprettelse af kreditorer, sikring af at aftalte leverings- og betalingsvilkår overholdes og styring af interne kontroller samt optimering af likviditeten gennem styring af betalinger.
Dit udbytte
Undervisningen foregår online med vejledning og feedback på udvalgte opgaver fra en underviser. Der er både teorilæsning og opgaveaflevering.
Du sidder selv og arbejder med undervisningsmaterialet, hvor du vil, på de dage, du er tilmeldt, og kan løse opgaver i dit eget tempo. Materialet er specielt tilrettelagt og udviklet til dette formål, og går du i stå eller har spørgsmål, kan du få hjælp af vores vejleder via chat eller Skype.
Underviseren er til stede i tidsrummet kl. 8.15-15.40 de dage, du er tilmeldt.
Vi arbejder i Microsoft Office-pakken og Windows. Det er vigtigt, at du kan strukturere din egen tid, fordi du selv styrer forløbet.
Vi forbeholder os ret til ændringer af lovmæssig art.
Gennemføre korrekt udligning i regnskabet af betalte fakturaer fra vareleverandører i henhold til handelsklausulerne.
Foretage relevante udskrifter fra lagermodulet og kreditormodulet i økonomistyringssystemet.
Foretage afstemning mellem registreringer i lagermodulet og i finansmodulet.
Træffe beslutning om brug af diverse leverandørrabatter ved hurtig betaling.
AMU-kurser er for alle, men særligt fordelagtige for dig, der er faglært eller ufaglært, fordi prisen er lav, og din virksomhed modtager løntabsrefusion (VEU-godtgørelse). Dette gælder, hvis du er i AMU-målgruppen, hvilket bliver afgjort af din uddannelses DUN-niveau, der skal være mellem 0-4. Find dit DUN-niveau ved at klikke her.
AMU står for ArbejdsMarkedsUddannelse og er efteruddannelse primært udviklet til ledige samt faglærte og ufaglærte medarbejdere fra private og offentlige virksomheder. AMU-kurser er ofte korte kurser.
På Aarhus Business College har vi sammenset forskellige AMU-fag og på den måde lavet nogle efteruddannelsesforløb inden for forskellige områder. Vi kalder det pakkeforløb. Læs mere om pakkeforløb her.
AMU-kurser er kurser med lav pris fordi staten giver tilskud(løntabsrefusion) til alle kursister i AMU-målgruppen. Specielt pga. løntabsrefusionen kan det betale sig for virksomheder at sende sine ufaglærte eller faglærte medarbejdere afsted på et eller flere AMU-kurser.
En af de helt store fordele ved at vælge et AMU-kursus er, at medarbejderens virksomhed modtager VEU-godtgørelse (løntabsrefusion) for de timer, medarbejderen er på kursus hos os. Løntabsrefusionen pr. dag pr. deltager er ofte højere end kursets reelle pris.
Læs mere her.
Du sidder selv og arbejder med undervisningsmaterialet, hvor du vil, på de dage du selv har valgt, og kan løse opgaver i dit eget tempo. Materialet er specielt tilrettelagt og udviklet til dette formål, og går du i stå eller har spørgsmål, kan du få hjælp af vores vejleder via chat eller Skype.
Vi arbejder i Microsoft Office-pakken og Windows og kurset afsluttes med en test. Det er vigtigt, at du kan strukturere din egen tid, fordi du selv styrer forløbet. Derudover er det vigtigt, at du besidder IT-tekniske færdigheder.
Certificering af et e-læringsforløb sikrer dig, at et forløb tager udgangspunkt i læring og læringsmetoder – ikke i teknikken.
Når et online kursus bærer certifikatet Certificeret e-læringsforløb betyder det, at forløbets planlægning er kvalitetssikret og godkendt af eVidenCenter, Det Nationale Videncenter for e-læring.
Læs mere om certificering af e-læringsforløb her.
Det er et krav fra Undervisningsministeriet, at Aarhus Business College løbende evaluerer skolens AMU-uddannelser. Hertil anvender vi evalueringssystemet viskvalitet.dk
Derfor vil du inden et AMU-kursus modtage et link til evaluering på mail. Vi håber, du vil bruge et par minutter på at evaluere, så vi kan opsamle dine erfaringer, så succeser kan gentages og eventuelle fejl og/eller mangler kan rettes.
Efter endt forløb får du et kursusbevis fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet, og med et kursusbevis fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.
Hvis du er ledig med ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, skal du tilmelde dig senest 10 hverdage før kursusstart.
Hvis du er ledig og jobcentret skal betale for kurset, så skal du tilmelde dig fem hverdage før kursusstart.
Tilmelder du dig som privatperson eller er du i arbejde, så skal du tilmelde dig fem hverdage før kursusstart.
Ved afbud senere end 14 dage før første kursusdag betales fuld pris for kurset.
Prisen er fastsat ved finanslov og kan derfor ændres ved ny finanslov.
Prisen afhænger af, hvilken uddannelsesbaggrund du har. Kurset er særligt fordelagtigt for dig, der er faglært eller ufaglært, fordi prisen er lav, og din virksomhed modtager løntabsrefusion (VEU-godtgørelse).
Kursister med en videregående uddannelse samt ledige, hvor jobcenteret betaler, får ikke tilskud og skal derfor betale fuld pris for kurset.
Hvis du er i tvivl om dit uddannelsesniveau, er du velkommen til at kontakte os eller benytte dig af niveau-beregneren. Find dit DUN-niveau ved at klikke her. Din uddannelses DUN-niveau skal være mellem 0-4 for at du kan opnå tilskud til kurset.
1.0 dage
Undervisningen foregår online, 8260
128.00 - 617.49 kr.
89363500
kurser@aabc.dk
Kursusadministration