Hovedmenu

Tilmelding 1/2

Hvordan ønsker du at tage kurset?

Tilmelding 2/2

Konteringsvejledninger

Tilmeld dig ved at udfylde nedenstående.

Tilmeld dig

Tilmeld dig

Du bliver nu viderestillet til voksenuddannelse.dk. Her kan du tilmelde dig det kursus, du ønsker.

Du vil opleve, at der fremgår flere kurser i oversigten, end det du ønsker at tilmelde dig.

Markér blot det ønskede kursus, og følg tilmeldingsproceduren på siden.

Gå til tilmelding

Kurser

macbook2-scaled-aspect-ratio-1204-594
Online
Økonomi / Regnskab

Konteringsvejledninger

Dette kursus henvender sig til administrative personer i handels- og servicevirksomheder, som er fortrolige med at varetage den daglige bogføring, herunder med kendskab til de almindelige momsregler.

I de danske virksomheder, store som små, er der behov for en tæt styring af økonomien. Forudsætningen herfor er, at virksomheden har medarbejdere, som kan varetage den daglige bogføring. Bogføringsmediet er stadig oftere it-baseret, hvilket nødvendiggør inddragelse af it-værktøjer i økonomi- og regnskabsuddannelserne.

Kurset henvender sig til medarbejdere, der arbejder med registrering og bogføring af hændelser i virksomheden. Det kan fx være administrative medarbejdere med lidt eller uden regnskabsmæssig erfaring, i handels- og servicevirksomheder eller institutioner.

 

Dit udbytte
Deltageren kan anvende og tilrette eksisterende konteringsinstrukser samt oprette nye, uanset om disse anvendes i en funktions- eller artsopdelt kontoplan, uanset virksomhedstype. Disse færdigheder kan bruges i såvel et manuelt som i et elektronisk bogføringssystem. Deltageren har kendskab til de lovgivningsmæssige krav, der ligger bag konteringsinstrukser.

Desuden kan deltageren:

  • Gøre rede for den lovgivning, der ligger bag konteringsinstrukser.
  • Anvende og tilrette eksisterende konteringsinstrukser samt oprette nye, uanset om de anvendes i en funktions- eller artsopdelt kontoplan.
  • Arbejde med konteringsinstrukser både manuelt og i et elektronisk bogføringssystem.

 

Tekniske kompetencer

I forløbet skal du bruge programmer fra Microsoft Office. Det er en fordel, hvis du har grundlæggende kendskab til Microsoft Office og kan anvende det på begynderniveau, men det er ikke et krav. Du behøver ikke selv have licens til Microsoft Office, da Aarhus Business College stiller det til rådighed.

Sådan kan du tage kurset

Emner på kurset

Praktiske informationer

Online

Kursusperiode

Klik på tilmeld og se perioden for, hvornår du kan starte på kurset.

  • Varighed

    1 dage

  • Pris

    1.295 kr. - ex moms kr.

Har du spørgsmål?