Hovedmenu

Tilmelding 1/2

Hvordan ønsker du at tage kurset?

Tilmelding 2/2

Business English – kursus i forretningsengelsk

Tilmeld dig ved at udfylde nedenstående.

Tilmeld dig

Tilmeld dig

Du bliver nu viderestillet til voksenuddannelse.dk. Her kan du tilmelde dig det kursus, du ønsker.

Du vil opleve, at der fremgår flere kurser i oversigten, end det du ønsker at tilmelde dig.

Markér blot det ønskede kursus, og følg tilmeldingsproceduren på siden.

Gå til tilmelding

Kurser

COLOURBOX7095453-scaled-aspect-ratio-1204-594
Holdundervisning
Sprog

Business English – kursus i forretningsengelsk

Boost dit forretningsengelsk og tag kurset Business English. Business English er et kursus i forretningsengelsk, hvor vi har fokus på at give dig større selvsikkerhed og gennemslagskraft, når du taler engelsk.

Hvis du har fornemmelsen af at være begrænset, fordi du mangler ord eller spontanitet, vil kurset kunne give dig et skub i den rigtige retning, og give dig tryghed, når du skal tale det engelske sprog.

På kurset arbejder vi med samtaler, øvelser og præsentationer i en lille intensiv gruppe, hvor du er på hele tiden. Du vil derfor opleve en markant forbedring af dit talte sprog.

Vi har blandt andet stort fokus på præsentationer og diskussioner, hvor man skal lyde overbevisende og kunne variere sit sprog. Desuden arbejder vi med, hvordan man begår sig på engelsk ift. møder og ved small-talk. I forlængelse af dette kommer vi omkring høflighedsudtryk og generel opførsel i det engelske sprog. Vi taler også om aktuelle jobrelaterede emner og øver os i at indgå i en samtale på engelsk om disse.

Kurset er for dig, som forstår engelsk ganske godt og læser det udmærket, men som oplever nogle udfordringer, når du skal tale det i arbejdsmæssige sammenhænge.

Det er også for dig, der gerne vil være mere tryg ved at udtrykke dig mundtligt på engelsk. Det er især godt til dig, der er lidt nervøs for at tale engelsk foran andre, da holdet er lille, så der er god plads og tid til alle. Eller dig, der vil have intensiv mundtlig sprogtræning og ønsker målrettet engelskundervisning på mindre hold, som er koncentreret på få dage.

Dit udbytte

Business English er et kursus, som vil hjælpe til at optimere dine præsentationer, diskussioner og pitches på engelsk.

Du opnår et mere sikkert og flydende engelsk sprog, og du får udvidet dit aktive ordforråd igennem sproglig træning med udgangspunkt i dig selv, dit job og din hverdag.

Desuden vil du blive mere tryg ved at indgå i samtaler og diskussioner på engelsk, og du vil være mere selvsikker næste gang du skal præsentere på engelsk.

Sådan kan du tage kurset

Opbygning af kurset

Praktiske informationer

Holdundervisning

Kursusperiode

Skriv til kurser@aabc.dk og hør, hvornår næste hold begynder.

  • Varighed

    6 dage

  • Pris

    7.995 kr. ekskl. moms - kr.

Har du spørgsmål?