Aarhus
Business College
Kurser & efteruddannelseNyhederMens I venter på råvarer på din arbejdsplads…

Mens I venter på råvarer på din arbejdsplads…

Skrevet af helena tirsdag d. 3. maj 2022

Der er mangel på råvarer og andre produkter – også i Danmark. Hvad med at udnytte tiden med efteruddannelse?

Udnyt ventetiden – tilegn dig ny viden

Manglen på råvarer og andre produkter betyder, at nogle produktioner går i stå, og forsinkelser er en realitet. Faktisk forudser eksperter, at vi i Danmark vil opleve mindre vækst i det kommende år. Det gælder især brancher, hvor træ, metal, landbrugsvarer eller energi er en vigtig del af forretningen.

Er du medarbejder eller ledig, kan du måske se muligheder i at udnytte din tid, nu hvor opgaver skubbes, leveringstider ændres osv. Det kan være en god anledning til at tage en snak med din chef om at få nye kompetencer. Det viser også, at du tager ansvar og er på forkant med forholdene omkring din arbejdsplads. Det er der mange ledere, der sætter pris på.

Som leder i en virksomhed, der har udfordringer med at modtage råvarer eller andre materialer, overvejer du måske, hvordan “ventetiden” bedst udnyttes. Investering i efteruddannelse af medarbejdere er en god måde at bruge tiden på. Ved at få opkvalificeret dine medarbejdere står din virksomhed endnu bedre, når der igen er råvarer og materialer på hylderne, og I skal ud over stepperne.

Ifølge Dansk Industri er vækstudsigterne svækkede for det kommende år i en række brancher. Konkret angiver halvdelen af virksomhederne i Dansk Industris Virksomhedspanel, at deres vækstudsigter for det kommende år er blevet svækket som følge af krigen i Ukraine. Se, hvordan vækstudsigterne fordeler sig i nedenstående brancher:

Vil du udnytte tiden med et kursus?

Tag endelig fat i mig, hvis du har brug for hjælp til at finde et relevant kursus eller har andre spørgsmål.

Jan Bech
Erhvervskonsulent
2214 9378jbec@aabc.dk

Relaterede nyheder


Disse 3 kompetencer efterspørges

Disse 3 kompetencer efterspørges

Skrevet af helena

Er du digital, tværfaglig og omstillingsparat? Det er nemlig kompetencer, som mange virksomheder efterspørger i dag.

Læs mere
Nu også i 2022: Få løntilskud ved online AMU-kurser

Nu også i 2022: Få løntilskud ved online AMU-kurser

Skrevet af helena

God nyhed til dig, der er i AMU-målgruppen. Det er netop blevet vedtaget, at voksen-, efter- og videreuddannelsesgodtgørelsen (VEU) fortsætter på online AMU-kurser (Arbejdsmarkedsuddannelser).

Læs mere