Aarhus
Business College
Kurser & efteruddannelseNyhederTag på efteruddannelse hjemme i stuen

Tag på efteruddannelse hjemme i stuen

Skrevet af emily fredag d. 1. november 2019

Aarhus Business College er blandt de første i Danmark, som nu udbyder AMUAMU-kurserEfteruddannelse til faglærte og ufaglærte medarbejdere fra private og offentlige virksomheder. Det er korte kursusforløb, som man kan tage enkeltvis eller sætte sammen efter behov. Derved kan de passes ind i et arbejdsforløb.-kurser online. Du kan altså tage kurset lige, hvor det passer dig.

Kender du følelsen af, at der er for få timer i døgnet? Du vil gerne opgradere din viden og din faglighed, men du har bare ikke tid? Måske er løsningen at tage din efteruddannelse, når og hvor det passer ind i dit program og din hverdag. Aarhus Business College lancerer nu, som en af de første i landet, muligheden for at tilgå AMUAMU-kurserEfteruddannelse til faglærte og ufaglærte medarbejdere fra private og offentlige virksomheder. Det er korte kursusforløb, som man kan tage enkeltvis eller sætte sammen efter behov. Derved kan de passes ind i et arbejdsforløb.-kurser online.

Styr selv tempoet

Det betyder, at du eller dine kollegaer kan finde et udvalg af AMU-kurser via onlineforløb, som kan tages lige, når det passer dig. Tempoet styrer du også selv. Vi har gjort det nemt og fleksibelt i det, at undervisningen foregår online med vejledning og feedback fra en underviser. Du arbejder selv med materialet, hvor du vil – og når du vil, så du strukturerer selv forløbet, både når der skal læses teori og aflevere opgaver. Opgaverne er specielt tilrettelagt og udviklet til formålet, og går du i stå eller har spørgsmål, så står en vejleder naturligvis klar til at hjælpe dig indenfor vores normale åbningstid. Du er altså ikke afhængig af at skulle møde på bestemte datoer, men kan derimod arbejde selvstændigt i dit eget tempo og løse opgaver, når det passer dig.

Nogle gange er det næsten gratis at blive klogere

Hvis du er berettiget til VEUVEU-godtgørelseVEU-godtgørelse er en kompensation for tab af løn eller mulighed for arbejde, når virksomhedens medarbejdere deltager i erhvervsrettet uddannelse for voksne.Læs mere -godtgørelse, kan det være næsten gratis for din virksomhed at sende dig på kursus. Se mere i videoen herunder:

Frem mod udgangen af 2021 er det ligeledes muligt at søge tilskud til alle online AMUAMU-kurserEfteruddannelse til faglærte og ufaglærte medarbejdere fra private og offentlige virksomheder. Det er korte kursusforløb, som man kan tage enkeltvis eller sætte sammen efter behov. Derved kan de passes ind i et arbejdsforløb.-kurser, vi udbyder som online-forløb.

Hvis du er interesseret i at få et overblik over vores online AMU-kurser, så klik her og se under “Kursustyper” – “Online undervisning” med AMU-logo.

Få også et overblik over hvilke kurser vi udbyder i vores Open Leaning Center (OLC) her

Relaterede nyheder


To heldige vindere af et gratis online-kursus

To heldige vindere af et gratis online-kursus

Skrevet af signe

På Aarhus Business College kan du tage flere end 100 fag og kurser online. Inger Drewes og Betina Weisbjerg gjorde brug af vores nye kursusguide og vandt hver et online-kursus efter eget valg.

Læs mere
Alle onlinekurser og -fag er nu kvalitetsstemplede

Alle onlinekurser og -fag er nu kvalitetsstemplede

Skrevet af signe

Aarhus Business College er den første fuldt e-certificerede skole i Danmark

Læs mere