Aarhus
Business College
Kurser & efteruddannelseKurserVideregående engelsk

Videregående engelsk

Kurset udbydes som klasseundervisning, når der er 10 interesserede kursister – bliv skrevet op til næste kursus på kurser@aabc.dk.
Vil du gerne i gang nu, så vær opmærksom på, at flere af vores kurser kan tages som online kurser eller i vores Open Learning Center.

Varighed: 6 halve dage over 6 uger.

Jobrelateret fremmedsprog med nuanceret ordforråd

Hvad går kurset ud på?

På kurset, Videregående engelsk, arbejder vi med jobrelateret engelsk med et nuanceret ordforråd. Der er fokus på at gøre dig i stand til – og blive tryg ved – at tale engelsk i forskellige situationer. Det kan både være basale hverdags situationer, men også i avancerede og komplekse situationer, som du kan møde i løbet af din arbejdsdag.

Formålet med kurset er at gøre dig fortrolig med at anvende engelsk i dine daglige arbejdsfunktioner og gøre dig i stand til at tilpasse sproget i forhold til målgruppe, sted og medier – både skriftligt og mundtligt.

Hvis du synes, det lyder for svært, så læs mere om kurset, Grundlæggende engelsk, hvor vi har fokus på det sproglige frem for det skriftlige og lægger mere vægt på engelsk i hverdagen frem for i arbejdssituationer. Det kan du læse mere om ved at klikke her.

Dit udbytte

Efter endt kursus vil du:

  • kunne tale og skrive engelsk i forskellige situationer – både hverdags situationer og de mere professionelle og komplicerede.
  • være fortrolig med anvendelse af engelsk i dit daglige arbejde.
  • kunne tilpasse dit engelske sprog efter målgruppe, sted og medier.

Praktiske informationer

Målgruppe

Kurset er for dig, der gerne vil blive mere fortrolig med engelsk i det daglige arbejde – både skriftlig og mundtlig engelsk.

Undervisningen

Kurset foregår over 6 tirsdage i tidsrummet fra kl. 13.45- 17.15.

Undervisningen foregår som klasseundervisning.

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart.

Vi forbeholder os ret til ændringer af lovmæssig art.

Diplom

Efter endt uddannelse får du et diplom fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet, og med et diplom fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.

Pris: 5495,00 ekskl. moms.

Varighed: 6 halve dage over 6 uger

Har du brug for hjælp?

Stine Christiansen
Salgskoordinator
2228 8241stch@aabc.dk
Kirsten Nordenbæk
Konsulent
kino@aabc.dk

Planlagte hold

Her kan du se næste holdstart og følge med i planlagte lektioner.

Relaterede kurser


Den Grundlæggende Lederuddannelse

Den Grundlæggende Lederuddannelse

Hvad er Den Grundlæggende Lederuddannelse? Den Grundlæggende Lederuddannelse er udviklet i samarbejde med Lederne og skabt til dig, der vil have en fleksibel og praksisnær lederuddannelse, som giver d...

Læs mere
Den Grundlæggende Salgsuddannelse

Den Grundlæggende Salgsuddannelse

Hvad er Den Grundlæggende Salgsuddannelse? Den Grundlæggende Salgsuddannelse er udviklet til små og mellemstore handelsvirksomheder, der ønsker at opkvalificere deres eksterne og interne sælgere. Den ...

Læs mere