Aarhus
Business College
Kurser & efteruddannelseKurserSkriftlig engelsk 1 ekskl. feedback – Online

Skriftlig engelsk 1 ekskl. feedback – Online

Varighed: 12 timer.

Hvad går kurset ud på?

Kurset skal gøre dig klar til at kommunikere godt og velformuleret når det kommer til skriftlig engelsk i dit job. Du bliver undervist i at skrive præcise, korrekte og professionelle e-mails, så du kan repræsentere dig selv og din virksomhed bedst muligt.

I løbet af kurset bliver du præsenteret for forskellige opgaver, som hjælper til at gøre dig mere selvsikker og tryg i din engelske, skriftlige kommunikation. På dette kursus arbejder du på egen hånd med materialet og øvelserne fra start til slut, og der vil således ikke være nogen feedback fra en underviser. De online-øvelser, du bliver bedt om at lave, er alle selv-rettende. Det betyder, at de får svaret på øvelsen med det samme. Du kan dog få hjælp til at komme i gang.

Dette giver dig mulighed for at arbejde frit med kurset og gøre det når det passer dig.

Kurset foregår online.

OBS: Hvis du har brug for dialog og feedback fra en underviser på dine opgaver, så kan du tilmelde dig kurset, Skriftlig engelsk 1 inkl. feedback. Det indeholder de samme øvelser og materialer som dette kursus, samt yderligere seks skriftlige opgaver, som du skal løse. Dem får du feedback på fra en underviser, så du bliver klar over, hvor dine styrker og udfordringer ligger. Læs mere om det kursus her.

Udbytte

Du vil blive i stand til at skrive gode og professionelle e-mails på engelsk. Du får større tryghed ved at skrive på engelsk, da du også bliver trænet i at skrive mere korrekt og præcist. Du får bl.a. genopfrisket din grundlæggende grammatik og reduceret nogle ’dumme’ vaner.

Før tilmelding

Før du tilmelder dig, er det en god idé, at du tager vores minitest til skriftlig engelsk online. Det er en sprogtest, der viser en status på dit nuværende engelskniveau. Du kan læse mere om testen her.

Emner

Kurset er opdelt i 6 emner, som du kan arbejde med i vilkårlig rækkefølge, selv om du kan påregne en stigning af sværhedsgrad fra emne 1 til emne 6.

Emne 1/6

1. emne: Hverdag og arbejde

Her skal du beskrive dig selv, din hverdag og dine jobopgaver på engelsk. Du skal lære at være bevidst om hvor høflig man er på engelsk og om brugen af typiske sætninger til at indlede og afslutte e-mails. Der vil indgå både telefonsamtaler og e-mails i øvelserne.

Emne 2/6

2. emne: Bede om information og hjælp

Med udgangspunkt i forespørgsler fortsætter du med at arbejde med høflighed. Du skal også arbejde med de to nutider, så du undgår at forveksle dem, da det kan betyde misforståelser.

Emne 3/6

3. emne: Om tidligere jobs, opgaver og oplevelser

Emnet tager udgangspunkt i svar på forespørgsler og har fokus på brugen af datid. Der er flere øvelser, hvor du bliver bedt om at fortælle om noget, der skete i fortiden for at træne datid.

Emne 4/6

4. emne: Gode råd i forbindelse med at skrive e-mails på engelsk

I dette emne får du nogle generelle råd i forbindelse med at skrive e-mails, fx hvordan man skriver datoer og hvordan man vælger den rette indledende hilsen. Der vil også være fokus på hvilket stilleje man skal vælge, alt efter om man skriver til en man kender eller en man ikke kender. Grammatisk emne er ordstilling, fordi en forkert ordstilling ofte kan resultere i, at teksten lyder u-engelsk.

Emne 5/6

5. emne: Om at rejse

Emnet omhandler rejser, både privat og på jobbet. Det betyder, at der vil være ordforråd som er nyttigt i forbindelse med kommunikation med især de kunder/leverandører du skal besøge. Grammatisk arbejdes der med utællelige navneord som information og advice samt forholdsord som at, in og on.

Emne 6/6

6. emne: De vanskelige e-mail som rykkere og klager

Her fokuseres på at håndtere de vanskelige e-mails ved at gøre dem så diplomatiske som det forventes på engelsk. Sprog er nemlig ikke kun ord, men også kultur og vaner. I den forbindelse trænes forskellen på aktive og passive former, da man ofte bruger passiv i vanskelige e-mails for at undgå at være personlig.

Emne 1/6

1. emne: Hverdag og arbejde

Her skal du beskrive dig selv, din hverdag og dine jobopgaver på engelsk. Du skal lære at være bevidst om hvor høflig man er på engelsk og om brugen af typiske sætninger til at indlede og afslutte e-mails. Der vil indgå både telefonsamtaler og e-mails i øvelserne.

Praktiske informationer

Forudsætninger for at deltage

Du bør have haft engelsk før, da kurset ikke henvender sig til begyndere. Men du behøver ikke at have skrevet engelsk før. Kurset er på grundlæggende niveau, men ikke begynderniveau.

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset henvender sig til dig, der ikke har brugt engelsk længe og gerne vil have det støvet af, så du kan blive bedre og mere selvsikker når du skriver på engelsk i forbindelse med fx dit arbejde.

Tekniske kompetencer

Du skal kunne bruge et almindeligt tekstbehandlingsprogram, fx Word, og kunne gå på internettet, da mange øvelser ligger der. Og så skal du være villig til at sætte dig ind i at bruge vores kursusplatform. Platformen er intuitiv og nemt at bruge, men der findes også instruktioner til den, hvis du får behov for det.

Diplom

Efter endt forløb får du et diplom fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet og med et diplom fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.

Pris: 1.295,00 kr. + moms

Har du brug for hjælp?

Dea Bojer Overgaard
Kursussekretær
8936 3584kurser@aabc.dk
Kirsten Nordenbæk
Konsulent
kino@aabc.dk

Programmer

Nedenfor kan du få en introduktion til den platform, hvor undervisningen foregår, og materialer findes, eller du kan se en lille video om installering af fjernskrivebord.

Du kan også læse om, hvad onlineundervisninger kræver af dig og din computer.

Læs mere

Installer fjernskrivebord

Guide til installering af Microsoft-fjernskrivebord på Mac

Afspil video

Installer fjernskrivebord på Mac

Sådan får du adgang til fx Microsoft Access på din Mac-computer

Afspil video

Indstil fjernskrivebord

Guide til indstilling af Microsoft-fjernskrivebord på Mac

Afspil video

Læringsplatform

Her kan du få et indblik i, hvordan læringsuniverset ser ud

Afspil video

Installer fjernskrivebord

Guide til installering af Microsoft-fjernskrivebord på Mac

Afspil video

Selvvalgt periode på 12 timer

Start mellem d. 10. januar 2022 og d. 16. december 2022.

Tilmeld dig

Kurset er estimeret til at tage ca. 12 timer at gennemføre.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår undervisningen?

Når du tilmelder dig kurset får du adgang til materiale og øvelser, du selv kan arbejde med og rette igennem.

Får jeg feedback på mine øvelser?

Nej. På dette kursus får du ikke feedback på dine øvelser og der er ingen afleveringer. Derimod er alle de online-øvelser, du bliver bedt om at lave, selv-rettende, hvilket betyder, at du får svaret på øvelsen med det samme.

Hvis du ønsker at få feedback på dine opgaver, så skal du tilmelde dig kurset Skriftlig engelsk 1 inkl. feedback. Det kan du læse mere om her.

Hvad skal mit engelskniveau være?

Du bør have haft engelsk før, da kurset ikke henvender sig til begyndere. Men du behøver ikke at have skrevet engelsk før. Kurset er på grundlæggende niveau, men ikke begynderniveau.

Du kan tage vores minitest til skriftlig engelsk online. Det er en sprogtest, der viser en status på dit nuværende engelsk-niveau. Du kan læse mere om testen her.

Vi har desuden et skriftlige engelsk kursus, som er et niveau højere, Skriftlig engelsk 2 ekskl feedback. Det kan du læse om her.

Relaterede kurser


Jobrelateret engelsk med basalt ordforråd - Online

Jobrelateret engelsk med basalt ordforråd - Online

Hvad går kurset ud på? Kurset et for dig, der er god til engelsk, men er blevet lidt rusten og usikker på, hvad der er korrekt, og hvad der er dårlige vaner. Hvis du har fornemmelsen af, at meget er g...

Læs mere
Medical English

Medical English

Hvad er Medical English? Lægesekretærer, sygeplejersker og andet sundhedspersonale har i stigende grad behov for at kunne kommunikere skriftligt og mundtligt på engelsk med forskellige patientgrupper ...

Læs mere

Aarhus Business College

Kurser & efteruddannelse

Handelsfagskolen - Aarhus Business College

Skåde Skovvej 2, 8270 Højbjerg

Rådhusgade 56-58, 8300 Odder

8936 3500

kurser@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238