Aarhus
Business College

Medical English

Kurset udbydes som klasseundervisning, når der er 10 interesserede kursister – bliv skrevet op til næste kursus på kurser@aabc.dk.
Vil du gerne i gang nu, så vær opmærksom på, at flere af vores kurser kan tages som online kurser eller i vores Open Learning Center.

Varighed: 3 hele dage over 3 uger.

Hvad er Medical English?

Lægesekretærer, sygeplejersker og andet sundhedspersonale har i stigende grad behov for at kunne kommunikere skriftligt og mundtligt på engelsk med forskellige patientgrupper og i samarbejdsrelationer med andet sundhedsfagligt personale.

På kurset Medical English bliver du trænet i medicinsk fagsprog på engelsk inden for de mest typiske lidelser og sygdomme. Vi arbejder hen imod at gøre dig i stand til at kunne tale medicinsk engelsk, så du kan føre en samtale og vejlede med fokus på at forklare, hvad lidelser og sygdomme betyder for patienten samt mulige behandlingsformer.

På den måde vil du kunne fortsætte din professionelle og faglige kommunikation uanset patientgruppe. Dine engelskkundskaber følger udviklingen, hvor en stadig større gruppe af patienter i det danske sundhedssystem ikke taler dansk og den daglige kommunikationen og faglige medicinske vejledning derfor foregår på engelsk. Desuden vil du kunne bevæge dig sproglig ugeneret i de projektorienterede samarbejder, der er på tværs af indenlandske såvel som udenlandske faggrupper, da du på kurset lærer at kommunikere på et fagligt højt engelskniveau.

Dit udbytte

Når du har afsluttet kurset vil du være i stand til at:

  • tale og skrive varieret engelsk i kommunikative sammenhænge af primært sundhedsfaglig karakter og sekundært af samfundsmæssig og almen karakter
  • yde god service over for borgere/patienter på et klart og entydigt engelsk
  • anvende telefonen til at yde intern og ekstern service på engelsk

Emner

Se kursets indhold og opbygning her.

Emne 1/3

Medicinsk fagsprog

På kurset arbejder vi blandet andet med træning af medicinsk fagsprog inden for de mest typiske lidelser og sygdomme.

Emne 2/3

Samtale og vejledning

Vi kommer omkring, hvordan du bliver fortrolig med at fører en samtale og giver medicinsk vejledning. Her er der fokus på at gøre dig fortrolig med at forklare, hvad lidelser og sygdomme betyder for patienten og mulige behandlingsformer, herunder medicinering og diæter.

Emne 3/3

Høflighed og kundeservice

Vi har fokus på professionel høflighed og kundeservice på engelsk, da man kommunikerer meget forskelligt på dansk og engelsk, når det handler om den professionelle kontakt med patienter og borgere.

Emne 1/3

Medicinsk fagsprog

På kurset arbejder vi blandet andet med træning af medicinsk fagsprog inden for de mest typiske lidelser og sygdomme.

Praktiske informationer

Målgruppe

Medical English er et sprogkursus for sundhedspersonale. Kurset henvender sig til dig, der ønsker at få genopfrisket engelsk inden for medicinsk fagsprog.

Undervisningen

Undervisningen består af 3 hele kursusdage fordelt over 3 uger og er fra  kl. 08.15-14.30. Det foregår som klasseundervisning.

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart.

Forplejning

På kurset er der fuld forplejning med i prisen. Du får friskbagt brød med ost og hjemmelavet marmelade til morgenmad og caféens store udvalg i frokostbuffeten til middag med sodavand eller kildevand. Buffeten indeholder altid stor salatbuffet, kold fiskeanretning, lun frokostret, udenlandske og danske oste samt friskbagt brød og tilbehør. Til eftermiddag får du frugt og kage. Desuden er der mulighed for at forsyne sig med gratis, friskbrygget kaffe, the og vand dagen igennem ved kaffeautomaterne på etagerne.

Diplom

Efter endt uddannelse får du et diplom fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet og med et diplom fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.

Pris: 3.995 kr. + moms

Varighed: 3 hele dage over 3 uger

Har du brug for hjælp?

Dea Bojer Overgaard
Kursussekretær
8936 3584kurser@aabc.dk
Kirsten Nordenbæk
Konsulent
kino@aabc.dk

Relaterede kurser


Jobrelateret engelsk med basalt ordforråd - Online

Jobrelateret engelsk med basalt ordforråd - Online

Hvad går kurset ud på? Kurset et for dig, der er god til engelsk, men er blevet lidt rusten og usikker på, hvad der er korrekt, og hvad der er dårlige vaner. Hvis du har fornemmelsen af, at meget er g...

Læs mere
Business English - kursus i forretningsengelsk

Business English - kursus i forretningsengelsk

Boost dit forretningsengelsk og tag kurset Business English Hvad går Business English ud på? Business English er et kursus i forretningsengelsk, hvor vi har fokus på at give dig større selvsikkerhed o...

Læs mere

Aarhus Business College

Kurser & efteruddannelse

Handelsfagskolen - Aarhus Business College

Skåde Skovvej 2, 8270 Højbjerg

Rådhusgade 56-58, 8300 Odder

8936 3500

kurser@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238