Aarhus
Business College
Kurser & efteruddannelseKurserFå det bedste ud af din elev 2 – opfølgning

Få det bedste ud af din elev 2 – opfølgning

Kurset udbydes som klasseundervisning, når der er 10 interesserede kursister – bliv skrevet op til næste kursus på kurser@aabc.dk.
Vil du i gang nu, så tag kurset som et online kursus eller i vores Open Learning Center, hvor du selv bestemmer tempo og tidspunkt.

Varighed: 1 hel dag.

Hvad går kurset ud på?

Dette kursus er et opfølgningskursus og står i forlængelse af det første kursus, “Få det bedste ud af din elev“.

Det betyder, at kurset fungerer som en 1-dags opfølgning på de værktøjer og modeller, der blev præsenteret på 2-dags kurset “Få det bedste ud af din elev“. På dette kursus får du mulighed for at udveksle erfaring med de øvrige deltagere omkring oplæring af elever siden sidst – hvad virker godt og hvad virker mindre godt, nye idéer til oplæring af elever, brugen af praktikplanen, fagprøvevejledningen i virksomheden med videre.

Kursets indhold er fastsat i samarbejde med tidligere kursusdeltagere, men der vil også være mulighed for at tage andre emner op efter deltagernes ønsker og behov i løbet af dagen.

Dit udbytte

Du bliver fastholdt i arbejdet med systematisk kvalitetsudvikling af virksomhedens måder at oplære elever på i forhold til elevens praktikplan og elevens faglige og personlige udvikling under det 2-årige praktikforløb.

Emner

Se kursets indhold og opbygning her.

Emne 1/4

Hvordan fungerer implementering af praktikplan?

Vi vil kigge på, hvordan du har anvendt praktikplanen siden sidst samt komme omkring, hvorvidt du har benyttet dig af coaching og, hvad effekten heraf var.

Emne 2/4

Fagprøven

På kurset sætter vi fokus på fagprøven fra idé til praksis samt anvendelse af PQS under arbejdet med fagprøven.

Emne 3/4

Virksomhedens næste elev

Du vil blive introduceret til de muligheder for samarbejde med videre, som Aarhus Business College giver ift. brug af Erhvervskonsulenterne og andre koncepter, der kan hjælpe jer i jagten på den næste elev.

Emne 4/4

Erfaringsudveksling og brainstorming

Du får mulighed for at udveksle erfaring med andre elevansvarlige – hvad virker godt og hvad virker mindre godt, nye idéer til oplæring af elever, brugen af praktikplanen, fagprøvevejledningen i virksomheden og så videre.

Emne 1/4

Hvordan fungerer implementering af praktikplan?

Vi vil kigge på, hvordan du har anvendt praktikplanen siden sidst samt komme omkring, hvorvidt du har benyttet dig af coaching og, hvad effekten heraf var.

Praktiske informationer

Målgruppe

Kurset er udviklet til uddannelsesansvarlige for elever inden for handels- og kontoruddannelserne, der har været på det forudgående 2-dags kursus, “Få det bedste ud af din elev“.

Undervisningen

Undervisningen består af 1 hel kursusdag og foregår fra kl. 08.30-15.30.

Der veksles mellem læreroplæg, samtaleundervisning, gruppearbejde og cafémøder i undervisningen. Før kursusstart vil du blive opfordret til at indsende idéer til dagens indhold.

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart. Som udgangspunkt skal der minimum være 20 deltagere.

Vi forbeholder os ret til ændringer af lovmæssig art.

Diplom

Efter endt uddannelse får du et diplom fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet og med et diplom fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.

Forplejning

På kurset er der fuld forplejning med i prisen. Du får friskbagt brød med ost og hjemmelavet marmelade til morgenmad og caféens store udvalg i frokostbuffeten til middag med sodavand eller kildevand. Buffeten indeholder altid stor salatbuffet, kold fiskeanretning, lun frokostret, udenlandske og danske oste samt friskbagt brød og tilbehør. Til eftermiddag får du frugt og kage. Hele dagen vil der være kaffe/the samt kildevand.

Desuden er der mulighed for at forsyne sig med gratis, friskbrygget kaffe, the og vand dagen igennem ved kaffeautomaterne på etagerne.

Pris: 1.995,00 kr. ekskl. moms

Prisen er ekskl. moms. Fuld forplejning er inkluderet i prisen.

Varighed: 1 hel dag

Har du brug for hjælp?

Hans Thomas Hjorth
Konsulent
hth@aabc.dk
Camilla Kruse
Kursussekretær
caja@aabc.dk89 36 30 08

Relaterede kurser


Oplæringsansvarlig - Få det bedste ud af din elev

Oplæringsansvarlig - Få det bedste ud af din elev

Oplæringsansvarlig – Få det bedste ud af din elev Er du oplæringsansvarlig for elever i virksomheden og sidder du med spørgsmål om, hvad din elev skal opnå i løbet af praktikken? Er du i tvivl o...

Læs mere
Praktisk Projektledelse

Praktisk Projektledelse

Hvad går Praktisk Projektledelse ud på? En målrettet lederuddannelse for dig, der arbejder med projektledelse. Du styrker dine kompetencer og personlige rolle inden for ledelse af projekter og udvikli...

Læs mere