Aarhus
Business College
HovedforløbNyhederGradvis genåbning

Gradvis genåbning

Skrevet af liro onsdag d. 8. april 2020

Elever på hovedforløbet fortsætter den virtuelle undervisning til 10. maj

Det er glædeligt, at vi nu i fællesskab kan begynde at åbne Danmark igen. Det bliver ikke med den hast, mange havde håbet, men med Statsministerens ord ”gradvist, forsigtigt og kontrolleret”.

Her på Aarhus Business College betyder det, at HHX-elever i 3.g og EUX-studieårselever, der afslutter til sommer, skal møde på skolen i henhold til deres skema fra mandag den 20. april 2020. Indtil da fortsætter den virtuelle undervisning for alle elever som før påskeferien.

Elever, der skal møde i skole 20. april, vil få yderligere besked på Lectio efter påske.

Øvrige elever på Aarhus Business College, inkl. hovedforløb og kurser, er ikke omfattet af genåbningen. De skal frem til 10. maj fortsat modtage undervisning hjemme. Den digitale undervisning følger elevens skema som i de foregående tre uger.

Elever der skal møde d. 20. april, får yderligere informationer efter påsken.

Bemærk at kantinen er lukket, så husk madpakken.

Elever i risikogruppen

Elever i risikogruppen skal ikke møde op til tilstedeværelses-undervisningen. Det gælder også de elever, der bor sammen med familiemedlemmer i risikogruppen. Det er elevens eget ansvar at få afdækket risikoen i samarbejde med egen læge. Eleven skal meddele skolen, at undervisningen følges digitalt.

Ved genåbning af skolen har vi selvfølgelig stort fokus på at forebygge spredning af Covid19. Arbejdet med dette bygger på Sundhedsstyrelsens anvisninger, og frem mod 20. april vil eleverne modtage informationer om smitteforebyggende tiltag.

Eksamen, gallafester, dimission og studieture

Eksamener gennemføres i begrænset omfang. Vi orienterer, så snart der er nye udmeldinger fra regeringen.

Vi håber, at der bliver mulighed for at fejre sommerens nye studenter. Rektorerne går i dialog med elevråds- og festudvalgsrepræsentanter med henblik på at finde gode, sundhedsforsvarlige løsninger på afvikling af gallafester og dimission.

I forhold til efterårets studieture ser vi tiden an. Der bliver udsendt besked direkte til de berørte klasser. Elevernes ratebetalinger til studieturene stilles i bero, indtil det er afklaret, om rejserne kan finde sted.

Den gradvise åbning af Aarhus Business College efter påske omfatter 27 klasser svarende til ca. 650 elever fordelt på tre adresser. Med de mange kvadratmeter, skolen har til rådighed, og de tiltag der er planlagt for at sikre overholdelse af sundhedsmyndighedernes anbefalinger, er vi trygge ved igen at kunne åbne dørene.

Vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen

Gitte Nørgaard
direktør
Aarhus Business College

Relaterede nyheder


Hovedforløbselev tildeles Hedorfs uddannelsespris

Hovedforløbselev tildeles Hedorfs uddannelsespris

Skrevet af broh

Læs mere
Elever hædres med Handelsungdommens Uddannelseslegat

Elever hædres med Handelsungdommens Uddannelseslegat

Skrevet af broh

Elever fra Aarhus Business College modtager Handelsungdommens Uddannelseslegat for deres særlige indsatser.

Læs mere