Aarhus
Business College
HovedforløbNyhederForholdsregler vedrørende corona-virus

Forholdsregler vedrørende corona-virus

Skrevet af liro tirsdag d. 10. marts 2020

På Aarhus Business College følger vi anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen, som har opfordret arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner til at indføre skærpede forholdsregler. Det sker for at forebygge smittespredning.

Følg med på Sundhedsstyrelsens hjemmeside

Spørgsmål og svar er baseret på den nuværende viden. Da situationen omkring ny coronavirus hele tiden udvikler sig, henviser vi elever og forældre til at følge med på coronasmitte.dk – siden opdateres løbende af sundhedsmyndighederne.

Med udgangspunkt i de seneste anbefalinger fra sundhedsmyndighederne aflyses alle større arrangementer på Aarhus Business College – fester, cafeer, oplæg eller foredrag for mange klasser, midlertidigt i forsøget på at inddæmme smitte med coronavirus.

Husk i hverdagen følgende råd, som kan beskytte dig selv og andre mod smitte:

  • Vask hænder tit eller brug håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt.

Nedenstående gælder stadig:

Du skal blive hjemme i 14 dage, hvis du lige er kommet hjem fra et af risikoområderne på Sundhedsstyrelsens liste. Listen ændrer sig på daglig basis – så hold øje her.

Du skal blive hjemme, uanset om du føler dig syg eller rask – og det gælder både elever, kursister og ansatte.

Hvis du ikke har opholdt dig i et risikoområde og har det fint, så skal du møde i skole eller på kursus som normalt.

Hvis du er nødt til at blive hjemme, så skal du som elev på HHX, EUX BUSINESS, EUD BUSINESS OG EUD10 med det samme kontakte rektor og orientere om dette. I aftaler samtidig, hvilke opgaver og andet skolearbejde du skal lave derhjemme.

Hvis du er kursist: Kontakt uddannelsessekretær Christel Bøgild på tlf. 8936 3016 eller ceb@aabc.dk – så finder I sammen en løsning for dit videre kursusforløb.

Hvis du er hovedforløbselev og går i skole på Campus Sønderhøj i Viby: Kontakt receptionen på tlf. 8936 3701. Hvis du går i skole i Skåde eller Odder, skal du kontakte forstanderen på tlf. 8654 1700

Hvis skolen bliver nødt til at bede elever om ikke at møde op, foreligger der en plan for gennemførsel af undervisningen.

Skolen følger nøje situationen – også i forhold til studierejser. Det bliver løbende meldt ud, om det er muligt at gennemføre de planlagte studierejser i 2020.

Der er onsdag 4. marts sendt besked til forældre til alle elever under 18 år om, at de skal holde sig orienteret her på aabc.dk

Aarhus Business College ønsker med disse forholdsregler at bidrage til at inddæmme smitterisikoen – især af hensyn til vores ældre medborgere og andre, der er særligt sårbare, hvis de bliver smittet med coronavirus også kaldet covid-19.

Med venlig hilsen

Gitte Nørgaard

Direktør

Aarhus Business College

Relaterede nyheder


Til elever-Er du i tvivl om covid-19-retningslinjer?

Skrevet af helena torsdag d. 20. januar 2022

Vi orienterer elever om covid-19 relaterede retningslinjer og anbefalinger på Lectio.

Læs mere

Corona: Anbefalinger gældende fra 3. januar 2022

Skrevet af helena mandag d. 10. januar 2022

Børne og Undervisningsministeriet har som følge af den stigende smitte med Covid-19 udmeldt en række nye tiltag, der alle gælder fra d. 3. januar 2022.

Læs mere