Aarhus
Business College

Nyheder

Marts 2019
28 Mar.

Aarhus Business College og Handelsfagskolen planlægger fusion

Skrevet af broh

To stærke skoler vil gå sammen om at skabe Danmarks bedste handels- og detailuddannelser. Ambitionen er at etablere et fagligt fyrtårn inden for det merkantile felt.

5 Mar.

Elever bruger utraditionelle metoder til at skaffe praktikpladser

Skrevet af liro

I denne uge får 600 østjyske virksomheder uanmeldt besøg. En storm af unge og voksne fra Aarhus Business College vil overbevise virksomhederne om, at de skal ansætte en handels-, detail- eller kontorelev.

December 2018
20 Dec.

EUX Business-elev fra Viby bliver møbelsælger i Vietnam

Skrevet af lasse

Det var ikke et mål for Lea at få en elevplads i udlandet, men da hun fik muligheden takkede hun ja. Hun har nu en helt ny hverdag hos et dansk møbelfirma i Ho Chi Minh City.

August 2018
29 Aug.

”Spedition er en god branche for mig”

Skrevet af lasse

Jonas Søndergaard er uddannet kontorelev med specialeretningen Spedition og Shipping. I dag arbejder han i Mexico for transportvirksomheden DSV, hvor han har seks teams under sig.

Juni 2018
14 Jun.

Det er sælger, jeg gerne vil være

Skrevet af liro

Asger Hornshøj er god til at sælge – rigtig god, faktisk. Alligevel er håndfladerne fugtige før den afsluttende fagprøveeksamen som butikselev.

Maj 2018
18 Maj.

Revisionselever fra hele landet kommer til Aarhus Business College

Skrevet af emily

I samarbejde med SEGES Akademi udbyder Aarhus Business College en uddannelse til alle revisorassistent-elever i Dansk Landbrugsrådgivning. Uddannelsen giver landbrugsfaglig viden og branchekendskab.

1 / 1