Aarhus
Business College

Nyheder

Marts 2019
28 Mar.

Aarhus Business College og Handelsfagskolen planlægger fusion

Skrevet af broh

To stærke skoler vil gå sammen om at skabe Danmarks bedste handels- og detailuddannelser. Ambitionen er at etablere et fagligt fyrtårn inden for det merkantile felt.

14 Mar.

Victor er handelselev i Grønland

Skrevet af signe

For godt halvandet år siden fik Victor Videbæk sin studenterhue fra EUX Business i Aarhus. Dengang vidste han ikke, at elevtiden ville byde på sne under skoene i Grønland, men da muligheden bød sig, greb han chancen.

12 Mar.

Line flyttede til London for at være kontorelev

Skrevet af signe

HURRAAA! Line har afsluttet den erhvervsfaglig studentereksamen EUX Business. Hun har de seneste to år været elev hos rekrutteringsfirmaet Mindbench i London. I videoen fortæller hun om sine oplevelser.

5 Mar.

Elever bruger utraditionelle metoder til at skaffe praktikpladser

Skrevet af liro

I denne uge får 600 østjyske virksomheder uanmeldt besøg. En storm af unge og voksne fra Aarhus Business College vil overbevise virksomhederne om, at de skal ansætte en handels-, detail- eller kontorelev.

Februar 2019
19 Feb.

Trine tog sin eksamen over Skype

Skrevet af signe

Trine har taget den erhvervsfaglige studentereksamen EUX Business. Elevpladsen sendte hende til Malaga – derfor var hun til eksamen over Skype. Hør hvordan det gik.

December 2018
20 Dec.

EUX Business-elev fra Viby bliver møbelsælger i Vietnam

Skrevet af liro

Det var ikke et mål for Lea at få en elevplads i udlandet, men da hun fik muligheden takkede hun ja. Hun har nu en helt ny hverdag hos et dansk møbelfirma i Ho Chi Minh City.

August 2018
29 Aug.

”Spedition er en god branche for mig”

Skrevet af liro

Jonas Søndergaard er uddannet kontorelev med specialeretningen Spedition og Shipping. I dag arbejder han i Mexico for transportvirksomheden DSV, hvor han har seks teams under sig.

Juni 2018
14 Jun.

Det er sælger, jeg gerne vil være

Skrevet af liro

Asger Hornshøj er god til at sælge – rigtig god, faktisk. Alligevel er håndfladerne fugtige før den afsluttende fagprøveeksamen som butikselev.

Maj 2018
18 Maj.

Revisionselever fra hele landet kommer til Aarhus Business College

Skrevet af liro

I samarbejde med SEGES Akademi udbyder Aarhus Business College en uddannelse til alle revisorassistent-elever i Dansk Landbrugsrådgivning. Uddannelsen giver landbrugsfaglig viden og branchekendskab.

1 / 1