Aarhus
Business College
EUX GymnasietStudievejledning

Studievejledning

Har du brug for hjælp, står vores studievejledere altid klar.

Hvis du har svært ved at vælge, hvilken uddannelse der er den rette for dig, er det helt forståeligt. Det er en stor og vigtig beslutning. Der er et væld af uddannelsesmuligheder, og det gør ikke valget nemmere.

Er du i tvivl om dine muligheder, og hvad du kan bruge en EUX Business, EUD Business eller EUV Business til, så tag en snak med én af vores studievejledere. Deres mest fornemme opgave er at besvare dine spørgsmål og vejlede dig, så du bliver mere afklaret i dit valg af uddannelse. Du er også altid velkommen til at komme og besøge os, hvis du overvejer, om Aarhus Business College er noget for dig. Vores studievejledere står klar til at tage imod dig og besvare dine spørgsmål – også på mail eller telefon. Du kan se deres kontaktinformationer nederst på siden.

Går du allerede på skolen?

Når du går på Aarhus Business College, kan du også altid tage fat i studievejlederne. De lytter til både små og store problemer, og de kan vejlede dig i forbindelse med f.eks. lektier, valg af uddannelsesretning eller eksamen. Du kan også komme forbi til en snak om personlige eller sociale forhold.

En samtale kan ofte være en hjælp i sig selv, men vi har også mulighed for at henvise dig til psykologisk rådgivning, mentorhjælp eller anden form for støtte.

Studievejledning

Anette Schouenborg Greibe
Studievejleder
89 36 31 17angr@aabc.dk
Maj-Britt Korsgaard Ipsen
Studievejleder
22 66 43 83mbko@aabc.dk