Aarhus
Business College

Studievejledning

Har du brug for hjælp, står vores studievejledere altid klar

Hvis du overvejer, om Aarhus Business College er noget for dig, er du altid velkommen til at besøge os.

Kontakt en studievejleder – de står også klar, hvis du vil stille spørgsmål over mail eller telefon. Du kan se deres kontaktinformationer herunder.

Hvis du har svært ved at vælge, hvilken uddannelse der er den rette for dig, er det helt forståeligt. Det er en stor og vigtig beslutning. Der er et væld af uddannelsesmuligheder, og det gør ikke valget nemmere.

Er du i tvivl om dine muligheder, og hvad du kan bruge en EUX Business, EUD Business eller EUV Business til, så tag en snak med én af vores studievejledere. Deres mest fornemme opgave er at besvare dine spørgsmål og vejlede dig, så du bliver mere afklaret i dit valg af uddannelse.

Går du allerede på skolen?

Når du går på  Aarhus Business College, kan du også altid tage fat i studievejlederne. De lytter til både små og store problemer, og de kan vejlede dig i forbindelse med f.eks. lektier, valg af uddannelsesretning eller eksamen. Du kan også komme forbi til en snak om personlige eller sociale forhold.

En samtale kan ofte være en hjælp i sig selv, men vi har også mulighed for at henvise dig til psykologisk rådgivning, mentorhjælp eller anden form for støtte.

Studievejledning

Anette Schouenborg Greibe
Studievejleder
89 36 31 17angr@aabc.dk
Poul Henning Jensen
Studievejleder
89 36 37 34poje@aabc.dk