Aarhus
Business College
EUX Business, EUD Business & EUD10NyhederFølg Mads, Christian, Jonas og de andre i Seattle

Følg Mads, Christian, Jonas og de andre i Seattle

Skrevet af liro torsdag d. 28. marts 2019

Se filmen med klasse 3A, som var fire uger i Seattle. Den er lidt lang – men den er sjov 😉

Vidste du, at du kan vælge mellem to talentlinjer på EUX Business? De hedder International og Challenge – og de er spændende på hver sin måde.

Vi kan lige så godt sige det, som det er. Det er hårdt arbejde.

Men er også sjovt, vildt, spændende, udfordrende, grænseflyttende og overdrevet fedt at gå på en talentlinje på EUX Business.

Hvis du tager den erhvervsfaglige studentereksamen EUX Business på Aarhus Business College, kan du vælge mellem 2 talentlinjer. De er henvendt til elever, som ønsker undervisning på et ekstra højt fagligt niveau – og flere oplevelser.

På talentlinjerne får du et ekstra A-fag, og det giver dig mulighed for at gange dit gennemsnit med 1,03. Det er for dig, der vil yde en særlig indsats og vil nå længere – både fagligt og personligt.

Linjerne hedder:

  • EUX Business International
  • EUX Business Challenge

EUX Business International får du en større international forståelse. Elever på EUX Business International ønsker typisk praktik og karriere i en virksomhed med et internationalt udsyn, hvor kompetencer inden for sprog, kultur og international handel er i fokus. Derfor er der på denne linje to obligatoriske udlandsophold.

EUX Business Challenge får du en god forståelse for, hvordan en virksomhed fungerer. Du får kompetencer inden for både salg, marketing, event, strategi, økonomi og innovation. Derfor er der på denne linje indlagt mindst 2 længerevarende udfordringer i tæt samarbejde med en virksomhed samt praktikker i virksomheden.

Du kan nå det endnu

Tilmeld dig EUX Business og begynd i august 2019. Hvis du opfylder kravene, garanterer vi dig en plads.

Læs mere

Læs meget mere om de 2 talentlinjer

Husk – hvis du vælger den erhvervsfaglige studentereksamen EUX Business på Aarhus Business College er du sikker på at blive optaget.

Vi holder til på Campus Sønderhøj i en nyrenoveret bygning med få minutter til bus, tog og letbane.

Relaterede nyheder


Victor er handelselev i Grønland

Victor er handelselev i Grønland

Skrevet af liro

For godt halvandet år siden fik Victor Videbæk sin studenterhue fra EUX Business i Aarhus. Dengang vidste han ikke, at elevtiden ville byde på sne under skoene i Grønland, men da muligheden bød sig, g...

Læs mere
Flere end 300 jobsamtaler på én dag

Flere end 300 jobsamtaler på én dag

Skrevet af liro

26 virksomheder kom for at finde kompetente kandidater til elevstillinger, da der var Jobdating på Aarhus Business College i Viby 6. marts

Læs mere