Aarhus
Business College
EUX Business, EUD Business & EUD10NyhederNye Covid19-tiltag ændrer starten på skoleåret

Nye Covid19-tiltag ændrer starten på skoleåret

Skrevet af liro fredag d. 7. august 2020

Aarhus Business College udskyder skolestarten for alle 1.års-elever på ungdomsuddannelserne en uge.
Alle andre elever modtager virtuel undervisning fra mandag den 10. august.

Fredag 7. august annoncerede sundhedsminister Magnus Heunicke (S) en række stramninger i Aarhus som følge af de eskalerende Covid19-smittetal i byen.

Et af tiltagene er at anbefale at udskyde fysisk fremmøde i gymnasier og øvrige ungdomsuddannelser i de kommende to uger.

På Aarhus Business College har vi glædet os til at tage imod eleverne efter sommerferien, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at eleverne kommer i gang med onlineundervisning så hurtigt som muligt.

For de forskellige elevgrupper vil de nye Covid19-anbefalinger betyde følgende:

  • Alle nye elever – det vil sige 1.g’erne på HHX og nye elever på EUX Business og EUD Business – får udskudt skolestarten en uge. Alle vil blive kontaktet i løbet af uge 33, så de kan komme på skolens systemer, og der vil være hjælp af hente fra en it-hotline. Eleverne får tilsendt det gældende skema, og Aarhus Business College bruger ugen på at gøre de nye elever klar til at modtage digital undervisning fra mandag den 17. august, forudsat at de stadig ikke må komme ind på skolen.
  • HHX-elever i 2.g og 3.g, GF2-elever på EUD Business og EUX Business samt studieårselever på EUX Business modtager digital undervisning i foreløbigt to uger fra mandag 10. august og følger det aftalte skema.
  • Elever på hovedforløbet og i skolepraktik modtager ligeledes onlineundervisning fra mandag 10. august.
  • 10.klasse-elever i EUD10 hører ikke ind under Sundhedsministeriets anbefalinger om hjemsendelse og møder derfor ind mandag 10. august.

Vi havde glædet os rigtig meget til at åbne skolen for eleverne igen, og vi håber selvfølgelig, at de nye tiltag hurtigt skaber kontrol over Covid19-spredningen.

Men udmeldingerne fra Sundhedsministeriet betyder, at Aarhus Business College er lukket i uge 33 og 34 for elever og ansatte på ungdomsuddannelserne.

Læs mere her: https://stps.dk/da/nyheder/2020/covid-19-yderligere-tiltag-ivaerksaettes-for-at-bringe-smittespredningen-i-aarhus-under-kontrol/#

Relaterede nyheder


Blomsterdekoratør-elev vinder DM i Skills 2022!

Blomsterdekoratør-elev vinder DM i Skills 2022!

Skrevet af helena

En glad Simone. I weekenden vandt hun 1. pladsen i blomsterdekoratør-konkurrencen i DM i Skills 2022.

Læs mere
Besøg vores skole

Besøg vores skole

Skrevet af helena

Vil du se skolen, inden du træffer dit uddannelsesvalg? Få en rundvisning og svar på alle dine spørgsmål.

Læs mere