Aarhus
Business College
EUX Business, EUD Business & EUD10NyhederJuhuu! Sommerens første studenterhuer på EUX Business er i hus

Juhuu! Sommerens første studenterhuer på EUX Business er i hus

Skrevet af signe mandag d. 24. juni 2019

Der var nervøsitet og spænding i luften, før sommerens første EUX Business-studenter trådte ud af eksamenslokalerne på Campus Sønderhøj. Omgivet af familie, flag og poppende champagnepropper fik eleverne de grå studenterhuer sat på hovedet. Mød nogle af de nye studenter her.

Markus Rasmussen, 18 år.

“Det er dejligt at være færdig. Det er en forløsning efter en masse hårdt arbejde. Nu skal jeg være salgselev hos Jack&Jones ved Bestseller i Brande, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg valgte EUX Business, fordi man bliver attraktiv at få som elev efter to år i skole. Og så interesser jeg mig for virksomhedsdrift og markedsføring, så fagene var interessante. Jeg har gået på den internationale linje, hvor jeg har haft engelsk på A-niveau. Vi har været på nogle udfordrende og spændende ture til udlandet, hvor jeg også føler, jeg er blevet modnet som menneske.”

Lærke Marie Samsøe Kaas, 23 år.

“Jeg er megaglad – endelig er jeg færdig! Nu skal jeg læse finansøkonomi. Jeg valgte EUX Business på grund af fag som international økonomi og virksomhedsøkonomi. Jeg har været megaglad for at gå her. Jeg har haft nogle gode klassekammerater, og vi har haft et godt fællesskab i klassen. På EUX Business har jeg fået gode venner, jeg har lært en masse fagligt, og så er jeg blevet mere åben for forskelligheder.”

Marc Dyring, 18 år.

“Det er fedt at være færdig med skolen, og jeg er glad for, jeg fik det afsluttet rigtig godt. Jeg var til eksamen i mundtlig engelsk. Jeg var rimelig nervøs, men det var ikke så slemt, som jeg havde forventet. Nu skal jeg ud at lede efter en praktikplads. Jeg leder efter en plads som indkøber inden for handel – gerne noget med tøj. Jeg har valgt EUX Business, fordi man hurtigt kommer ud og får noget praktisk erfaring. På uddannelsen har jeg især fået styr på de fag, der handler om afsætning.”

Filippa Schaumann, 18 år.

“Det er megafedt at være student! Det er fedt at være færdig med skoledelen. Nu skal jeg i lære som kontorelev ved Black Cotton i Tilst. Jeg glæder mig meget til at komme igang med at arbejde, at tjene gode penge og at bruge den teori, jeg har lært, i praksis. Jeg har valgt EUX Business, fordi det er en uddannelse, hvor jeg både er student og færdiguddannet allerede efter fire år. Jeg har haft nogle søde klassekammerater, og det er en god skole og nogle søde lærere. Jeg  har lært en masse, som jeg kan bruge videre ud i erhvervslivet.”

Anja Rungborg, 19 år.

“Det er dejligt at være student. Jeg har glædet mig til at få huen på og til at fejre det med mine venner. Jeg har valgt EUX Business, fordi jeg gerne vil noget med handel og kontor. Det har været megafedt at gå her – jeg har haft nogle gode klassekammerater og nogle søde lærere. På EUX Business har jeg lært, hvordan forretningslivet fungerer, og så har jeg fået nye venskaber. Nu skal jeg søge en elevplads som detailelev. Jeg håber, at jeg kan finde noget i en tøjbutik eller en møbelforretning.”

Læs mere om EUX Business

Relaterede nyheder


Se hvad Vitus, Jack, Liv og resten af klassen oplever i Seattle

Se hvad Vitus, Jack, Liv og resten af klassen oplever i Seattle

Skrevet af liro

EUX Business giver dobbelt op på oplevelser. Klassen 2A er i Seattle i en måned. Følg eleverne i filmen herunder.

Læs mere
Har du mødt vores elevrådsformand?

Har du mødt vores elevrådsformand?

Skrevet af liro

Celina Bøge Teglborg har fået rollen som formand for skolens elevråd på Campus Sønderhøj. Du kan møde hende lige her.

Læs mere