Aarhus
Business College
EUX Business, EUD Business & EUD10NyhederHjemsendelsen forlænges endnu en gang

Hjemsendelsen forlænges endnu en gang

Skrevet af broh onsdag d. 24. februar 2021

Øv, vi havde sådan håbet, at vi igen måtte komme i skole i starten af marts.

Til alle elever på Aarhus Business College

Øv, vi havde sådan håbet, at vi igen måtte komme i skole i starten af marts.

Eksperterne på dagens pressemøde havde desværre andre planer, og vi må vente lidt endnu med at ses i skolen og modtage undervisning fysisk.

Her på skolen fortsætter vi derfor med den virtuelle undervisning, som du kender den. Vi ved, det er hårdt, men hæng i lidt endnu. Det bliver godt igen.

Vi krydser fingre for, at vi kommer med i næste omgang af genåbningen, men indtil da kan vi glæde os over, at skoleelever i andre dele af landet har fået lov at komme tilbage, og vi glæder os med længsel, til det bliver vores tur.

Pas godt på jer selv!

Med venlig hilsen

Gitte Nørgaard

Direktør

De praktiske oplysninger under nedlukningen

  • Som elev skal du dermed fortsætte med at følge undervisningen virtuelt i henhold til dit skema i Lectio. Dette gælder for alle elever på HHX, EUX, EUD, EUD10, hovedforløbet og i Praktikcentret.
  • Hvis du er elev på hovedforløbet, skal du heller ikke møde ind på skoleophold i denne periode. I stedet skal du følge den planlagte undervisning virtuelt. Det får du et brev om.
  • Under nedlukningen følger undervisningen dit normale skema, hvor du fortsat skal deltage på Teams eller Google Meet. Følg altid anvisningerne på Lectio, og kontakt enten din underviser eller din kontaktlærer, hvis du har spørgsmål.
  • Du er også altid velkommen til at kontakte skolens Servicedesk, hvis du har spørgsmål af teknisk karakter. Dem kan du træffe på servicedesk@aabc.dk eller på telefon 89363200 inden for almindelig skoletid.
  • Det er også en god idé at følge med på skolens hjemmeside dk, som vi løbende opdaterer, når der er nyt om nedlukningen.
  • Vær aktiv i undervisningen, bidrag positivt både i din studiegruppe og til sammenholdet i klassen.

Relaterede nyheder


Fjerde år i træk: Elev fra Aarhus Business College vinder 1. præmien ved prestigefuld prisuddeling

Fjerde år i træk: Elev fra Aarhus Business College vinder 1. præmien ved prestigefuld prisuddeling

Skrevet af marie

1. pladsen gik for fjerde år i træk til en elev fra Handelsfagskolen – Aarhus Business College ved uddelingen af Detailhandlens Fagprøvepris 2021. Også 3. pladsen gik til en elev fra Aarhus Business C...

Læs mere
Hovedforløbselev tildeles Hedorfs uddannelsespris

Hovedforløbselev tildeles Hedorfs uddannelsespris

Skrevet af marie

Læs mere