Aarhus
Business College
EUX Business, EUD Business & EUD10NyhederHar du mødt vores elevrådsformand?

Har du mødt vores elevrådsformand?

Skrevet af emily fredag d. 11. oktober 2019

Celina Bøge Teglborg har fået rollen som formand for skolens elevråd på Campus Sønderhøj. Du kan møde hende lige her.

17-årige Celina Teglborg går i talentklassen 2.C på Campus Sønderhøj. Hun valgte talentlinjen EUX Business Challenge, fordi hun gerne ville have ekstra udfordringer. Og samarbejdet med en virksomhed i skoletiden, som man får på talentlinjen, lød spændende for Celina, der drømmer om at blive journalist. Og så vil hun gerne ud at rejse og arbejde som guide i udlandet.

Til daglig bruger hun tid med veninderne og på sit fritidsjob i SuperBrugsen. Lige nu er hun i et to ugers praktikforløb hos Aarhus Kommune. Her følger hun forskellige ansatte i deres arbejdsopgaver. Vi mødte Celina på Aarhus Rådhus til en snak om formandsposten i elevrådet.

Hvorfor blev du elevrådsformand?

Fordi jeg synes, det er fedt at have indflydelse på, hvad der skal ske på skolen. Det er vigtigt, at vi har nogle fede aktiviteter. Jeg har sat mig for, at der skulle ske noget mere socialt. Det kunne jeg sagtens stå for, og så synes jeg, det er fedt at skabe et elevråd, hvor vi har et godt fællesskab. Min opgave som formand er at holde styr på elevrådet og være en god frontfigur.

Hvad er det sjoveste ved at være elevrådsformand?

Det var fedt at møde alle de nye 1.års-elever, da vi skulle vælge medlemmer til elevrådet. Og så er det fedt at have indflydelse på, hvad vi skal lave. Det er også sjovt at være med til at arrangere festerne.

Hvad er dine ambitioner som elevrådsformand?

Nu har vi fået en ekstra vandautomat på skolen. Den var rimelig højt på listen over ting, vi gerne ville have. Og så vil jeg kæmpe for, at der er noget på skolen for alle elever, så man føler sig som en del af et fællesskab. Jeg vil planlægge aktiviteter, som folk har lyst til.  Jeg vil lytte til, hvad folk siger og tage det til mig og elevrådet.

Hvordan vil du beskrive elevrådet?
Medlemmerne er vidt forskellige. Det giver noget godt, fordi der kommer inputs fra alle, det er fedt.

Relaterede nyheder


Plan for hue-dag og dimission

Plan for hue-dag og dimission

Skrevet af Mette Skiffard

Den traditionsrige afslutning på skolen bliver ikke, som den plejer. Men vi glæder os til at skabe gode oplevelser sammen.

Læs mere
Kasper er den første med en Digital Handel-uddannelse fra Aarhus Business College

Kasper er den første med en Digital Handel-uddannelse fra Aarhus Business College

Skrevet af Mette Skiffard

Da Kasper Vigen kom ud fra eksamenslokalet, blev han den første handelsassistent med speciale i digital handel. Han har valgt en uddannelse, som dansk erhvervsliv i den grad efterspørger.

Læs mere