Aarhus
Business College
EUX Business, EUD Business & EUD10NyhederHalvdelen af grundforløb 2-eleverne kom i dag fysisk tilbage på skolebænken

Halvdelen af grundforløb 2-eleverne kom i dag fysisk tilbage på skolebænken

Skrevet af Mette Skiffard mandag d. 15. marts 2021

Det er en stor og længe ventet dag! Efter godt 3 måneder med virtuel hjemmeundervisning kom halvdelen af grundforløb 2-eleverne i dag ind på Campus Sønderhøj til fysisk undervisning.

I sidste uge meddelte Justitsministeriet, at der kunne igangsættes en gradvis genåbning af bl.a. ungdomsuddannelserne. Det betyder, at den første halvdel af alle grundforløb 2-elever må komme ind på skolen til fysisk undervisning i denne uge og den resterende halvdel i næste uge.

I dag var det så de første 50% af grundforløb 2-eleverne, der fik lov til at møde op til fysisk undervisning, og gensynsglæden var ikke til at tage fejl af efter godt 3 måneder bag skærmen uden fysisk møde med  klassekammeraterne:

“Det er skønt at være tilbage og se og få nogle gode snakke med dem man har lyst til. Vi har ikke været så gode til at bruge video under onlineundervisningen, så det er helt nyt faktisk at se hinanden”, fortæller Peter og Viktor, der begge går på EUX Business på Campus Sønderhøj.

Udover at det er dejligt at se kammeraterne igen, er både Peter og Viktor enige om, at det fysiske møde med lærerne giver lettere adgang til lektiehjælp: “Vi har jo meget mere adgang til lærerne og kan få noget bedre vejledning til de lektier, vi har brug for hjælp til. Og så er det bare lettere at få noget snak igang, når det ikke er over Teams”, slutter de to EUX Business-elever.

At den fysiske undervisning har været savnet, er der vist ingen tvivl om. Det gælder ikke kun for eleverne, men også for deres undervisere:

“Det er fedt at have eleverne tilbage. De har savnet hinanden, og det mærker vi tydeligt. De trænger til fællesskab, og det skal vi anerkende og hjælpe dem med at få”, udtaler Jens Jakob, der underviser på EUX Business.

Se billeder fra årets første fysiske klasseundervisning på EUX Business i billedgalleriet herunder.

Relaterede nyheder


Fjerde år i træk: Elev fra Aarhus Business College vinder 1. præmien ved prestigefuld prisuddeling

Fjerde år i træk: Elev fra Aarhus Business College vinder 1. præmien ved prestigefuld prisuddeling

Skrevet af marie

1. pladsen gik for fjerde år i træk til en elev fra Handelsfagskolen – Aarhus Business College ved uddelingen af Detailhandlens Fagprøvepris 2021. Også 3. pladsen gik til en elev fra Aarhus Business C...

Læs mere
Hovedforløbselev tildeles Hedorfs uddannelsespris

Hovedforløbselev tildeles Hedorfs uddannelsespris

Skrevet af marie

Læs mere