Aarhus
Business College
EUX Business, EUD Business & EUD10NyhederForlængelse af nedlukningen på Aarhus Business College

Forlængelse af nedlukningen på Aarhus Business College

Skrevet af tinie onsdag d. 30. december 2020

Som følge af myndighedernes beslutning om at forlænge nedlukningen af bl.a. landets uddannelsesinstitutioner vil Aarhus Business College være lukket for fysisk fremmøde til og med søndag d. 17. januar 2021.

Det betyder, at elever på Aarhus Business College fortsat skal blive hjemme fra skole i denne periode og blive ved med at følge undervisningen virtuelt. Dette gælder for alle elever på HHX, EUX, EUD, EUD10, hovedforløbet og i Praktikcentret.

Elever, der skal til eksamen i nedlukningsperioden, vil modtage særskilt besked.

Elever på hovedforløbet, skal heller ikke møde ind på skoleophold i denne periode, men i stedet følge den planlagte undervisning virtuelt. Elever på hovedforløbet får et brev herom.

Undervisningen gennemføres på platforme, som eleverne kender. I de tidsrum, hvor eleverne ifølge skemaet har undervisning, skal de deltage på sædvanlige vilkår – typisk på Teams eller Google Meet. Følg altid anvisningerne på Lectio.

Spørgsmål i forbindelse med forlængelsen af nedlukningen kan som altid rettes til underviser eller kontaktlærer.

Spørgsmål af teknisk karakter kan rettes til enten underviser eller Servicedesk på servicedesk@aabc.dk eller 89363200. De svarer inden for almindelig skoletid.

Følg også med på Lectio og aabc.dk, som løbende vil blive opdateret.

Relaterede nyheder


Til elever-Er du i tvivl om covid-19-retningslinjer?

Skrevet af helena torsdag d. 20. januar 2022

Vi orienterer elever om covid-19 relaterede retningslinjer og anbefalinger på Lectio.

Læs mere

Åbent hus 2022 bliver online

Skrevet af helena

Åbent hus på EUX Business bliver afholdt virtuelt grundet Corona-restriktioner. Dvs. du skal ikke møde fysisk op. Vi vil gøre, alt hvad vi kan, for at give dig det bedste indblik i EUX Business via vo...

Læs mere