Aarhus
Business College
EUX Business, EUD Business & EUD10NyhederAarhus Business College lukker fysisk ned

Aarhus Business College lukker fysisk ned

Skrevet af liro mandag d. 7. december 2020

Elever og ansatte skal blive hjemme til og med 3. januar 2021.

Som følge af myndighedernes midlertidige nedlukning af uddannelsesinstitutionerne i bl.a. Aarhus kommune lukker Aarhus Business College for fysisk fremmøde.

Alle elever på HHX, EUX, EUD, EUD10 og Praktikcentret skal blive hjemme og modtage virtuel undervisning i henhold til skemaet fra og med tirsdag d. 8. december og til og med søndag d. 3. januar.

Elever, der skal til eksamen frem mod jul, vil modtage særskilt besked.

Hovedforløbselever, kursister og samarbejdsvirksomheder får også særskilt besked.

Kontakt til underviser og Servicedesk

Elever, der har spørgsmål, kan som altid kontakte en underviser eller kontaktlærer. Ved spørgsmål af teknisk karakter, skal elever kontakte enten en underviser eller Servicedesk på servicedesk@aabc.dk eller 89363200. De svarer inden for almindelig skoletid.

Et kort varsel

Fra skolens side vil vi gerne takke alle elever for, at I hver gang og med kort varsel formår at omstille jer fra en undervisningsform til en anden. Vi opfordrer til, at I står sammen i klassen – på afstand – og hjælper hinanden igennem den kommende periode.

Det har været et år, vi aldrig vil glemme, og vi er stolte af at have en skole, hvor både elever og undervisere har holdt modet oppe gennem de mange udfordringer, som 2020 har budt på.

Også julen bliver anderledes i år, for vi skal ikke være sammen med så mange, som vi plejer. Men vi bidrager til at bryde smittekæderne i Østjylland, fordi vi frem til juleferien går i skole hjemmefra.

Dermed kan vi forhåbentlig hurtigt bringe smittetrykket ned, så vi ses tilbage på skolen igen mandag d. 4. januar.

Pas godt på jer selv.

Med venlig hilsen

Gitte Nørgaard
Direktør
Aarhus Business College

Relaterede nyheder


Til elever-Er du i tvivl om covid-19-retningslinjer?

Skrevet af helena torsdag d. 20. januar 2022

Vi orienterer elever om covid-19 relaterede retningslinjer og anbefalinger på Lectio.

Læs mere

Åbent hus 2022 bliver online

Skrevet af helena

Åbent hus på EUX Business bliver afholdt virtuelt grundet Corona-restriktioner. Dvs. du skal ikke møde fysisk op. Vi vil gøre, alt hvad vi kan, for at give dig det bedste indblik i EUX Business via vo...

Læs mere