Aarhus
Business College

Nyheder

Maj 2019
8 Maj.

Galla 2019!

Skrevet af signe

Fredag den 26. maj var den røde løber rullet ud i Turbinehallen. Studieårseleverne på EUX Business var til galla, hvor der var god mad, hyggelige timer og lanciers på programmet. Senere på aftenen var de øvrige elever på EUX – og EUD Business også inviteret til at deltage i festlighederne.

April 2019
24 Apr.

EUD10 Business: Teambuilding i skoven

Skrevet af signe

Den almindelige undervisning var aflyst og istedet var der samarbejde på skoleskemaet, da EUD10 i samarbejde med UngiAarhus kom tættere på hinanden og lærte at arbejde sammen.

Marts 2019

Følg Sigurd, Mads, Christian, Jonas og de andre i Seattle

Skrevet af liro torsdag d. 28. marts 2019

Se filmen med klasse 3A, som var fire uger i Seattle. Den er lidt lang – men den er sjov 😉

14 Mar.

Victor er handelselev i Grønland

Skrevet af signe

For godt halvandet år siden fik Victor Videbæk sin studenterhue fra EUX Business i Aarhus. Dengang vidste han ikke, at elevtiden ville byde på sne under skoene i Grønland, men da muligheden bød sig, greb han chancen.

12 Mar.

Line flyttede til London for at være kontorelev

Skrevet af signe

HURRAAA! Line har afsluttet den erhvervsfaglig studentereksamen EUX Business. Hun har de seneste to år været elev hos rekrutteringsfirmaet Mindbench i London. I videoen fortæller hun om sine oplevelser.

10 Mar.

Sofie og Peter var til Jobdating

Skrevet af signe

Elever og virksomheder mødte hinanden ved årets Jobdating, hvor virksomhederne var på jagt efter nye talenterne, mens eleverne jagtede en elevplads. Sofie og Peter fortæller her, hvordan de oplevede dagen.

7 Mar.

Flere end 300 jobsamtaler på én dag

Skrevet af signe

26 virksomheder kom for at finde kompetente kandidater til elevstillinger, da der var Jobdating på Aarhus Business College i Viby 6. marts

6 Mar.

Orientering vedrørende Den Digitale Prøvevagt

Skrevet af liro

Det er frivilligt, om elever vil bruge Den Digitale Prøvevagt ved terminsprøverne d. 7. marts 2019.

Februar 2019
19 Feb.

Trine tog sin eksamen over Skype

Skrevet af signe

Trine har taget den erhvervsfaglige studentereksamen EUX Business. Elevpladsen sendte hende til Malaga – derfor var hun til eksamen over Skype. Hør hvordan det gik.

7 Feb.

EUX Business-elev fra Viby bliver møbelsælger i Vietnam

Skrevet af liro

Det var ikke et mål for Lea at få en elevplads i udlandet. Men da hun fik muligheden, takkede hun ja. Hun har nu en spændende hverdag hos et dansk møbelfirma i Ho Chi Minh City.

1 / 4