Aarhus
Business College

Nyheder

Juni 2021
21 Jun.

Årets første studenter er sprunget ud

Skrevet af broh

I dag kl. 9.30 blev de første studenter udklækket på EUX Business, Aarhus Business College.

Maj 2021
28 Maj.

Hue-dag og dimission

Skrevet af broh

Afslutningen på gymnasietiden nærmer sig for årets studenter. Vi har haft lange perioder med nedlukninger og virtuel undervisning, men nu har vi fået lov til at komme tilbage og langsomt må vi mere og mere. Det er fantastisk! Men ekstra skønt, fordi det betyder, at vi kan fejre studentereksamen for årets afgangselever.

19 Maj.

Sådan hjælper du din teenager videre fra et afslag på ansøgningen til ungdomsuddannelse

Skrevet af broh

Rigtig mange elever fra folkeskolen får i disse uger besked om, at de ikke har fået plads hos deres højest prioriterede ungdomsuddannelse i ansøgningen. Selvom beskeden kan tage pusten fra én, er der heldigvis masser af måder, man kan hjælpe sin teenager godt videre på.

Marts 2021

Fase 2 i genåbning: superviserede selvtests

Skrevet af broh mandag d. 29. marts 2021

Efter påske må alle elever komme i skole i halvdelen af tiden og i 5 dage ad gangen – og alle med fremmøde på skolen vil blive testet vha. superviserede selvtests mandag og onsdag.

15 Mar.

Halvdelen af grundforløb 2-eleverne kom i dag fysisk tilbage på skolebænken

Skrevet af Mette Skiffard

Det er en stor og længe ventet dag! Efter godt 3 måneder med virtuel hjemmeundervisning kom halvdelen af grundforløb 2-eleverne i dag ind på Campus Sønderhøj til fysisk undervisning.

Februar 2021
24 Feb.

Hjemsendelsen forlænges endnu en gang

Skrevet af broh

Øv, vi havde sådan håbet, at vi igen måtte komme i skole i starten af marts.

16 Feb.

Christian Fuhlendorff leverede onlinekomik

Skrevet af tinie

Torsdag besøgte komikeren Christian Fuhlendorff Aarhus Business College for at optræde online for skolens godt 3300 elever.

28 Jan.

Ny forlængelse af nedlukningen på Aarhus Business College

Skrevet af broh

Som følge af myndighedernes beslutning om at forlænge nedlukningen af bl.a. landets uddannelsesinstitutioner vil Aarhus Business College være lukket for fysisk fremmøde til og med søndag d. 28. februar 2021.

22 Jan.

Dimission for elever på vinterhold

Skrevet af tinie

Mange forbinder nyudklækkede studenter med den allerførste sommermåned. Men for fem elever fra EUX & EUD Business blev januar måneden, hvor de længe ventede huer med grå eller sorte bånd endelig fandt vej til hovedet.

1 / 8