Aarhus
Business College

EUX Business-uddannelsen

Få dobbelt op på muligheder med en EUX Business – den erhvervsfaglige studentereksamen

Hvad er EUX Business?

EUX Business er en erhvervsfaglig studentereksamen og den eneste ungdomsuddannelse, som både giver dig en erhvervsuddannelse og en studentereksamen. Det betyder, at du kan gå din helt egen vej og have mange muligheder i spil. Uddannelsen tager 4 år, og du kan begynde efter 9. klasse.

Uddannelsen er for dig, der ved præcis, hvad du vil og ønsker et højt fagligt niveau. Men den er også for dig, der endnu ikke har besluttet, om du skal gå gymnasievejen eller tage en erhvervsuddannelse.

De første 2 år bruger du på Aarhus Business College, hvor du er en del af et spændende studiemiljø sammen med ca. 450 andre studerende. Her bliver du dygtig til både sprog og erhvervsrelaterede fag, som du afslutter på gymnasialt niveau. De sidste 2 år er du elev i en virksomhed – det kalder vi hovedforløbet. Her kan du bl.a. arbejde med markedsføring, spedition, digital handel, butik/detail, administration, event og handel.

Efter 4 år har du en EUX Business. Din erhvervserfaring fra hovedforløbet giver dig en god ballast, uanset om du vil gøre karriere i virksomhed eller læse videre.

EUX Business giver fuld adgang til videregående uddannelser på lige fod med HHX, HTX, STX og HF. Allerede efter de første 2 år får du adgang til visse videregående uddannelser på f.eks. erhvervsakademiet eller en professionshøjskole. Men vi anbefaler, at du gør din EUX Business helt færdig, inden du eventuelt læser videre.

Du bestemmer, hvad fremtiden bringer.

Bliv klogere på, hvad der gemmer sig bag EUX Business' 2 år i skole + 2 år i praktik.

Vidste du...

… at Aarhus Business College i 2018 indviede Campus Sønderhøj i Viby? Her har vi samlet alle EUX Business-elever i Aarhus sammen med unge på andre uddannelser.

Skolen er nyrenoveret, og vi har en dejlig kantine og hyggelige lounge-områder. Der er plads til flere end 1.000 elever, og det giver dig mulighed for at blive en del af et attraktivt studiemiljø med fede fester og en fremragende fredagsbar

Fag og forløb

EUX Business er 2 år i skole og 2 år i lære hos en virksomhed. Uddannelsen består af flere moduler.

2 år i skole

De 2 første år på EUX Business går du i skole. Her får du grundforløbet til din faglige erhvervsuddannelse, samtidig med at du får fag på gymnasiale niveauer.

På EUX Business får du nye fag som afsætning, virksomhedsøkonomi, IT og innovation. Alle fag tager udgangspunkt i virkeligheden og ruster dig til en fremtid i erhvervslivet. Samtidig har du fag som dansk, matematik og engelsk, så du altid kan vælge at læse videre, hvis det er det, du brænder for.

Det første skoleår består af Grundforløb 1 og Grundforløb 2. Og på det andet skoleår afslutter du alle dine fag på et højt, gymnasialt niveau.

Obligatoriske fag

 • Dansk A
 • Engelsk B
 • Informatik B
 • Virksomhedsøkonomi B/Matematik B
 • Afsætning B
 • Samfundsfag C
 • Organisation C
 • Matematik C
 • Tysk C

Eksempler på valgfag

 • Samfundsfag B
 • International Økonomi B
 • Psykologi C
 • Innovation C
 • Markedskommunikation C
 • Kulturforståelse C

Bemærk: Udbuddet af valgfag varierer alt afhængig af tilmeldinger.

2 år i lære hos en virksomhed

De 2 sidste år af din EUX Business er du i lære hos en virksomhed – det kalder vi hovedforløbet. Her kan du arbejde med markedsføring, spedition, butik/detail, administration og business.

Med en elevplads kan du komme til at arbejde inden for:

 • Kontor og administration
 • Salg og markedsføring
 • Butik/detail
 • Business to business
 • Digital Handel
 • Indkøb og logistik
 • Revision
 • Spedition
 • Advokat- eller lægesekretær
 • Iværksætteri
 • Event

Aarhus Business Colleges mange udenlandske samarbejdspartnere giver dig gode muligheder for at få et internationalt perspektiv på din uddannelse.

Efter 2 år på skole og 2 år i lære hos en virksomhed har du afsluttet din EUX Business og har både en studenterhue og en uddannelse inden for handel, kontor, event, detail eller digital handel. Derfra kan du enten bygge videre på din karriere i erhvervslivet eller læse videre ligesom andre unge, der har taget en gymnasial uddannelse.

Din EUX Business giver dig fuld adgang til at tage en videregående uddannelser på lige fod med HHX, HTX og STX.

Vælger du at læse videre allerede efter de første 2 år kan du fx læse på Erhvervsakademiet eller Professionshøjskolen, og efter alle 4 år kan du også læse videre på universitetet.

Vi anbefaler, at du gør din EUX Business helt færdig og altså tager både 2 år i skole og 2 år i lære hos en virksomhed, inden du eventuelt læser videre. Det vil give dig et forspring og en erhvervserfaring, som andre studerende ikke har.

Ligesom andre studenter kan du få behov for at supplere med fag, der kræves på de enkelte uddannelser. Hvis det bliver aktuelt for dig, så kan du få hjælp hos Studievalg.

Nyuddannet med erfaring

EUX er den eneste ungdomsuddannelse, hvor du får 2 års erhvervserfaring oven i studenterhuen.

Fordele ved 2 år i lære hos en virksomhed

Efter 2 år i skole kommer du 2 år i lære hos en virksomhed. Det giver dig masser af fordele, fx:

 • Du får prøvet teorien i praksis
 • Du får en uddannelse inden for et spændende erhverv
 • Du står godt i forhold til andre studenter, fordi dine 2 år i erhvervslivet pynter godt på CV’et
 • Du får elevløn
 • Du får et bredt netværk
 • Du får relevant erhvervserfaring og bliver afklaret på, om du er på rette karrierevej
 • Du får masser af ansvar og ny viden
 • Du lærer at fungere som professionel på en arbejdsplads.

Se videoen og bliv klogere på EUX Business, den erhvervsfaglige studentereksamen.

Sådan foregår undervisningen

I mere end 150 år har Aarhus Business College samarbejdet med erhvervslivet om at skabe de bedste uddannelser. Derfor vil du opleve undervisning, som er tæt på virkeligheden. På EUX Business er casearbejde, virksomhedsbesøg, fremlæggelser og gruppearbejde en del af hverdagen. Du møder både velkendte og nye fag, og du har mulighed for at deltage i rejser og messer.

På EUX Business kobler vi teori og praksis. Det sker, hvad enten faget hedder engelsk, IT eller virksomhedsøkonomi. Vi har mindre af den traditionelle, tavlebaserede undervisning, da al forskning viser, at du lærer langt mere ved at deltage og have hands-on end ved kun at lytte. Derfor fokuserer vi meget på den individuelle involvering og aktivering af eleverne.

Vi har det sjovt - også uden for klasseværelset

Vi er overbeviste om, at du lærer bedre, når du føler dig godt tilpas og har det sjovt. Derfor er et godt studiemiljø vigtigt. Læs mere om sportsdag, galla og de andre sociale aktiviteter på skolen.

Mulighed for undervisning online

På Aarhus Business College har du mulighed for at tage en del af EUX Business online. Det drejer sig om afsætning C, IT C, virksomhedsøkonomi C, matematik C og organisation C, som du kan tage hjemme foran din computer.

Undervisningen foregår online med vejledning og feedback på udvalgte opgaver fra en underviser. Der er både teorilæsning og opgaveaflevering.

Du sidder selv og arbejder med undervisningsmaterialet, hvor du vil og når du vil. Materialet er specielt tilrettelagt og udviklet til dette formål, og går du i stå eller har spørgsmål, så står en vejleder naturligvis klar til at hjælpe dig.

Du er altså ikke afhængig af at skulle møde på bestemte datoer, men kan derimod arbejde selvstæn­digt i dit eget tempo og lave opgaver lige når det passer dig.

I engelsk på EUX Business beskæftiger vi os med samfundstendenser og tager fat i internationale virksomheders historie og produkter og bruger det i en analyse af virksomhederne.

Eleverne lærer også noget om erhvervskommunikation – altså hvordan bruges sproget i en butikssituation, og hvordan formulerer man sig bedst i breve eller e-mails? Vi øver ofte præsentationer, der skal gøre eleverne mere sikre i sproget. Som underviser forbereder jeg dem på at begå sig i et engelsksproget land – enten i deres elevtid eller i et arbejde længere ude i fremtiden.

Linda Buhl Krog

Underviser på EUX på Aarhus Business College

Talentlinjer

Aarhus Business College tilbyder 2 talentlinjer på EUX Business til dig, der ønsker undervisning på et ekstra højt fagligt niveau og vil have ekstra udfordringer. Klik på dem herunder og læs mere:

På talentlinjerne får du et ekstra A-fag, og det giver dig mulighed for at gange dit gennemsnit med 1,03. En talentlinje er for dig, der vil yde en særlig indsats og vil nå længere – både fagligt og personligt.

EUX Business er det helt rigtige for mig, fordi det forbereder mig bedst muligt på arbejdslivet. Lærerne er rigtig dygtige og engagerede i deres undervisning, og det gør virkelig en stor forskel for mig. Allerede efter 2 år i skole, er jeg klar til at få fingrene i virkeligheden.”

Amalie Fjeldsted

EUX Business-elev på Aarhus Business College

Internationale muligheder

Aarhus Business College tilbyder en lang række spændende internationale aktiviteter som en integreret del af den erhvervsfaglige studentereksamen, EUX Business. Det kan du læse mere om ved at klikke her.

FAQ

Er EUX Business noget for mig?

Hvis du hurtigt vil se en sammenhæng mellem det, du lærer i undervisningen, og det, du skal bruge, når du kommer ud på en arbejdsplads, så er uddannelsen noget for dig. Fagene tager udgangspunkt i, at teorien skal bruges i praksis.

Hvor kan jeg læse EUX Business?

Aarhus Business College samlede i 2018 erhvervsuddannelserne på Campus Sønderhøj i Viby. Her har vi skabt et sprudlende ungdomsmiljø og en undervisning med tæt kontakt til erhvervslivet.

Får jeg SU eller løn?

Begge dele.

Du får SU på uddannelsens 2 første år, hvis du er fyldt 18 år og opfylder kravene til det. Vælger du at blive elev i en virksomhed, får du elevløn de sidste 2 år af uddannelsen.

Får jeg en studenterhue?

Ja, du får både en studenterhue med gråt kantbånd og et eksamensbevis, der giver dig mulighed for at gå i lære eller læse videre.

Hvad kan jeg blive?

Du kan uddanne dig til alt fra markedsføringsøkonom til fysioterapeut, men du kan også vælge at tage direkte ud på arbejdsmarkedet og få job i den branche, du har valgt at specialisere dig indenfor.

Hvornår kan jeg læse videre?

Når du har afsluttet en EUX Business, har du mulighed for at læse videre ligesom andre unge, der har taget en gymnasial uddannelse. Efter de første 2 år kan du fx læse en kort videregående uddannelse, og efter alle 4 år kan du også læse videre på universitetet.

Studieregler og ordensregler

Skolen er kun for skolens elever. Ønsker nogen kontakt til én af skolens elever i skoletiden, skal der ske henvendelse til den lokale administration.
Som elev på Aarhus Business College har du en række rettigheder. Skolen sørger for at stille forskellige ressourcer til rådighed, som skal være med til at give dig gode betingelser for at gennemføre din uddannelse med et tilfredsstillende resultat. Vi sørger blandt andet for, at dygtige undervisere planlægger og gennemfører undervisningen, og at der bliver gjort rent hver dag. Desuden stiller vi bygninger og it-udstyr til rådighed, og vi sørger for, at du altid har et sted, hvor du kan henvende dig, hvis du har spørgsmål m.m.

Med rettighederne følger også pligter. Det betyder f.eks., at du har et ansvar for at:

 • møde til alle timer
 • deltage aktivt i undervisningen
 • møde velforberedt og aflevere stillede opgaver
 • deltage i årsprøver, terminsprøver og lignende
 • deltage i ekskursioner og forlagt undervisning, der udgør en del af undervisningen

Formålet er naturligvis at sikre dig størst muligt udbytte af din tid på Aarhus Business College.

Alle elever skal leve op til de forventninger, vi har til adfærd på skolen. Dette gælder også elevsamvær uden for skolen:

 • Alle skolens elever forventes at leve op til helt almindelig god opførsel – også i relation til andre elever og til skolens medarbejdere.
 • Alle skal give plads til hinanden og indgå konstruktivt i dialoger og konfliktløsning
 • Alle skal anerkende andres behov og udgangspunkt
 • Alle skal tale til og med andre i en konstruktiv tone
 • Alle skal efterleve henstillinger fra skolens personale i både faglige og sociale sammenhænge
 • Alle skal behandle skolens inventar og områder pænt
 • Alle skal rydde op efter sig. Det gælder både i undervisningslokalerne, fællesområderne og i kantinen
 • Alle mobiltelefoner er slukket, når der er undervisning
 • Alle former for vold, trusler og krænkende – herunder seksuelt – adfærd tolereres ikke på nogen måde. Tilskyndelse eller påvirkning til holdninger eller adfærd, der er i strid med uddannelsernes formål, er uforeneligt med at gå på skolen
 • Hærværk, voldelig/truende adfærd eller opfordring hertil samt tyveri og hacking medfører øjeblikkelig udmeldelse. Skolen kan indgive politianmeldelse. 
 • Skolen er kun for skolens elever. Ønsker nogen kontakt til én af skolens elever i skoletiden, skal der ske henvendelse til den lokale administration. 
 • Alle skal på underviserens foranledning have kamera tændt ved virtuel undervisning

Regler på fællesdæk og klasselokaler

På fællesdækkene og i klasselokalerne gælder der nogle helt specifikke regler:  

 • Alle skal opholde sig på eget dæk. Ikke andres
 • Alle skal bidrage til skabe arbejdsro og derfor er det ikke tilladt at høre musik eller larme
 • Alle skal respektere andres undervisning. Forstyr ikke ved glasruderne til klasserne. Dvs. ingen forstyrrende signaler til andre elever, der sidder i undervisnin
 • Elevloungen er til hygge og afslapning. Klasseværelser og dæk er kun til fagligt arbejde
 • Brug grupperum/glasbure på eget dæk. Ikke andres
 • Kantinen og Arene er arbejdsrum som kan benyttes, hvis underviseren tillader det. dvs forstyr ikke andre elever eller grupper, der sidder og arbejder 
 • Mad indtages i kantinen eller på dækket i pauserne. Ryd op efter dig selv og returner service til kantinen
 • Efterlad toilettet, som du selv ønsker at finde det 
 • Sæt stole op hver dag.  

Mødepligt og studieaktivitet: Procedurer

Du har mødepligt til al planlagt undervisning på og uden for skolens område, og skolen holder regnskab med dine skriftlige afleveringer og registrerer dit fremmøde i begyndelsen af hver lektion.

I tilfælde af at du bliver nødt til at være fraværende fra undervisningen, skal du henvende dig til din kontaktlærer, hvis det drejer sig om enkelte timer eller en hel dag. Drejer det sig om flere dage, skal du også henvende dig til skolens ledelse. Hvis du bliver nødt til at forlade skolen i undervisningstiden, skal du orientere din lærer. Du skal registrere al fravær i skolens fraværssystem. For elever og kursister der er i et ansættelsesforhold, gælder der særlige regler.

Hvis du er fraværende fra undervisningen pga. andre aktiviteter, som skolen arrangerer, er det dit ansvar, at du i god tid inden undervisningen skriver en besked i fraværssystemet om årsagen til fraværet. Fraværet vil i den situation blive noteret som godkendt fravær.

Følgende betragtes som godskrevet fravær, hvis det kan dokumenteres og på forhånd er aftalt med skolen:

 • Aftale med speciallæge (indkaldelse vises på forlangende)
 • Hospitalsindlæggelse (indkaldelse vises på forlangende)
 • Forsvarets Dag (indkaldelse vises på forlangende)
 • Dødsfald i nærmeste familie (1. led)
 • Prøve på køreteknisk anlæg
 • Jobsamtaler om læreplads (indkaldelse vises på forlangende)

Hvis din studieaktivitet ikke er tilstrækkelig høj, vil du blive kontaktet af din kontaktlærer eller en af skolens studievejledere.

Ved denne samtale vil der blive indgået en aftale, som du skal overholde. Hvis aftalen ikke overholdes, vil du hurtigt blive indkaldt til en ny samtale. Formålet med disse samtaler er, at du får mulighed for at udvise tilstrækkelig studieaktivitet, så du kan fastholdes i uddannelsen. Du vil ligeledes blive orienteret om, at fortsat mangel på studieaktivitet kan medføre et SU-stop for en kortere eller længere periode.

Hvis du stadig ikke overholder de aftaler, du indgår, vil du hurtigt blive indkaldt til endnu en samtale med studievejlederen, som vil orientere dig om, de konsekvenser din manglende studieaktivitet nu medfører, herunder evt. fratagelse af din SU.

I forbindelse med disse samtaler kan skolens advarselssystem træde i kraft. Du vil som minimum modtage en mundtlig og en skriftlig advarsel før skolen skrider til udmeldelse. Dette vil altid bero på en konkret vurdering. Se i øvrigt afsnit om Sanktioner.

Hvis årsagen til dit fravær er sygdom, kan skolen bede dig komme med en lægeerklæring, som du selv skal betale – det gælder i øvrigt i hele forløbet med behandling af manglende studieaktivitet.

Hvis du er under 18 år, bliver der sendt en kopi af ovennævnte aftaler til dine forældre.

Læg mærke til, at der ikke er nogen bestemt grænse for manglende aktivitet i undervisningen/manglende antal afleveringer/fravær.

Under hele ovennævnte forløb er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte din studievejleder for at få råd og vejledning, ligesom også din kontaktlærer og skolens ledelse kan hjælpe dig.

Snyd/afskrift

Snyd og afskrift er ikke tilladt og kan ende med, at du bliver meldt ud af skolen. Det gælder i forbindelse med både daglige afleveringsopgaver og eksamen.

Snyd er, når en elev kopierer/plagierer dele af eller hele opgaver fra andre elever, lærebøger, nettet eller andet. Der er tale om snyd/plagiat, når en andens tekst er anvendt uden at lave præcise kildehenvisninger. Det gælder også, hvis eleven blot har “oversat” den fremmede tekst til sit eget sprog. Du skal hver gang, du anvender en andens arbejde, anvende kildeangivelse.

Snyd i forbindelse med interne prøver og afleveringsopgaver vil medføre en samtale med skolens ledelse og en skriftlig advarsel. Opgaven tæller ikke med i afleverede opgaver, og den interne prøve skal gennemføres på et senere tidspunkt. Hvis en elev snyder igen, får det konsekvenser for den videre skolegang.

Hvis der er tale om snyd i forbindelse med eksamen, kan du bortvises fra den pågældende prøve, og prøven kan dermed ikke godkendes. Det betyder, at du først kan komme til eksamen i faget til næste ordinære eksamenstidspunkt.

Rygning og anden indtagelse af tobaksmidler

Rygning er ikke tilladt på Aarhus Business College. Aarhus Business College har indført tobaksfri skoletid. Det betyder at elever, ansatte og gæster på skolen ikke må ryge fra kl. 08.00 – 16.00.  

Rygeforbuddet er også gældende uden for skolens område. Det er derfor ikke tilladt at forlade skolens område og ryge i arbejds- og skoletiden, hverken på private eller offentlige områder.  

Anden brug af tobaksmidler, herunder e-cigaretter, snus og skrå er heller ikke tilladt. 

Alle ansatte på skolen er med til at håndhæve studie- og ordensreglerne og informerer ledelse, hvis der opleves brud herpå.  

Rusmidler

Der må ikke medbringes eller indtages rusmidler – alkohol eller euforiserende stoffer – på skolen. Indtagelse, besiddelse af eller handel med euforiserende stoffer vil medføre omgående bortvisning. Studierejser, virksomhedsbesøg og tilsvarende skolerelaterede aktiviteter er omfattet af forbuddet. I forbindelse med caféer og fester er der dog givet særlig tilladelses til salg – og dermed også indtagelse – af alkohol jf. Skolens politik for rygning, alkohol og euforiserende stoffer.

Studierejser planlægges, arrangeres og gennemføres uden alkohol.

Billeder, videoer etc.

Det er ikke tilladt at foretage lyd- og billedoptagelser af skolens ansatte eller elever hverken på eller udenfor skolen, medmindre der er givet udtrykkeligt samtykke. Skolens undervisere kan dispensere for denne regel, hvor det begrundes i faglighed og læringsperspektiv, og hvor det optagede alene bruges på klassen. Ved dispensation skal den enkelte elev dog være indforstået med at blive optaget.

Offentliggørelse og enhver form for deling af optaget lyd- eller billeder er underlagt almindelig lovgivning og strafbart. Det gælder i særdeleshed for indhold, der kan være krænkende.

Erstatningsansvar

Forvolder du skade på skolens bygninger, inventar eller undervisningsmaterialer, er du selv erstatningspligtig. Det betyder, at du skal bruge din egen eller din families ansvarsforsikring.

Demokrati, politisk og religiøs overbevisning

Demokratiet er en afgørende grundsten i det danske samfund. Uddannelserne på Aarhus Business College skal forberede eleverne til at leve i et samfund med frihed og folkestyre samt udvikle og styrke elevernes politiske og samfundsmæssige engagement. Skolens indretning, undervisningens gennemførelse og indhold samt skolens hele virke er derfor bestemt for dette.

Med det udgangspunkt betragtes for eksempel politisk overbevisning, interessetilhørsforhold, seksualitet og religion som et privat anliggende. Derfor kan politiske aktiviteter og religiøse ritualer alene praktiseres på steder og tidspunkter, hvor det ikke forstyrrer undervisningen, andre læringsaktiviteter og andres færden på skolen.

Enhver form for racistiske, sexistiske eller andre diskriminerende budskaber er uacceptable.

Alle elever deltager aktivt og fuldt i undervisningen i alle fag uanset undervisningens emner og indhold og uanset den enkeltes religion og politiske tilhørsforhold.

På Aarhus Business College er dialog og åben kommunikation grundlæggende værdier, og derfor må huer, hatte, tørklæder m.m. ikke dække en elevs ansigt.

Sanktioner

Ved brud på skolens ordensregler og almindelig god opførsel – dette gælder også i forbindelse med anvendelse af IT, og hvis du ikke overholder de aftaler, du indgår, vil du blive indkaldt til en samtale med rektor eller vicerektor. Brud på skolens ordensregler kan medføre følgende sanktioner:

 • Advarsel
 • Udelukkelse fra konkrete arrangementer
 • Hjemsendelse fra studietur i særlige tilfælde
 • Midlertidig bortvisning fra undervisningen – herunder eksempelvis hjemsendelse fra studierejser – bortvisningen registreres som fravær
 • Mobiltelefoner og lignende genstande kan tilbageholdes af skolen i op til 24 timer
 • Aflæggelse af prøve i alle fag, der afsluttes det pågældende år, uanset om eleven udtrækkes til prøve i fagene.
 • Fortabelse af retten til at blive indstillet til prøve
 • Udmeldelse i særligt graverende tilfælde.
 • Tilbagebetalingskrav for udgifter, der følger af konkrete overtrædelser af skolens ordensreglement (eksempelvis hjemsendelse fra studierejser, konsulatbistand, medfølgende underviser eller anden personale mv).

Grove overtrædelser kan straks og uden varsel medføre bortvisning i en periode. Særdeles grove overtrædelser af skolens studie- og ordensregler kan medføre øjeblikkelig udmeldelse.

Oprykning

Oprykning til studieåret er fastlagt i uddannelsesbekendtgørelserne for de enkelte uddannelser.

Partshøring og klagemuligheder

Når skolen træffer en afgørelse om iværksættelse af en sanktion gælder bestemmelser vedrørende partshøring. Du bliver gjort bekendt med de oplysninger og vurderinger, der ligger til grund for skolens påtænkte afgørelse. Du vil have mulighed for at komme med en udtalelse, inden skolen træffer sin afgørelse. Skolen fastsætter en frist for, hvornår du senest skal komme med din udtalelse. For elever, der ikke er fyldt 18 år, vil forældrene blive hørt.

Ovenstående gælder ikke ved en mundtlig pædagogisk tilrettevisning.

Læs i øvrigt mere ved at klikke her.

Hvis du ønsker at klage over skolens afgørelse om iværksættelse af en sanktion, skal du klage til Undervisningsministeriet. Klagen indgives til skolen, som videresender den til Undervisningsministeriet. Hvis du er under 18 år, kan klagen indgives af dine forældre.

Der henvises til Bekendtgørelse om erhvervsuddannelser, hvor de nærmere frister er beskrevet.

SU

Er du over 18 år, kan du få SU i de første 2 år af uddannelsen, hvor du går i skole.

Vælger du herefter at blive elev hos en virksomhed, vil du få elevløn i de 2 år, du er elev.

Udskriv brochure om EUX Business

Printvenlig version

Har du spørgsmål?

Anette Schouenborg Greibe
Studievejleder
89 36 31 17angr@aabc.dk
Helene Bech
Uddannelsessekretær
89 36 37 12hebe@aabc.dk
Maj-Britt Korsgaard Ipsen
Studievejleder
22 66 43 83mbko@aabc.dk
EUX Business & EUD Business
Sønderhøj 28, 8260 Viby J.
8936 3700eux-eud@aabc.dk