Aarhus
Business College

Det sociale

Vi har det sjovt – også uden for klasseværelset.

Med en EUX Business fra Aarhus Business College får du ikke bare dobbelt op på uddannelse – studenterhue og faglært – du får også et stærkt socialt fællesskab.

Vi har det sjovt, mens vi lærer, og du kan blive en del af alt fra fodboldturneringer og les lanciers-træning til fredagscafé-hygge og fester.

På EUX Business, Aarhus Business College har vi stort fokus på, at skolen er et rart sted at være med et godt studiemiljø. Vi er overbeviste om, at du lærer bedre, når du føler dig godt tilpas og har det sjovt – også uden for klasseværelset. Du kan blive en del af forskellige arrangementer, hvor du får nye venner på tværs af klasser og årgange.

Elevrådet og andre elevudvalg har stor betydning for aktiviteterne på skolen, og det giver dig mulighed for masser af oplevelser og medbestemmelse, hvis du vil.

Fredagsbar og fester

På Campus Sønderhøj er der jævnligt fredagsbar og fester, hvor alle elever på tværs af klasser og årgange kan komme. Festerne og barerne bliver arrangeret og bestemt af elevrådet, så de er så tæt på elevernes ønsker som muligt og understøtter det gode studiemiljø, der er på skolen.

Sport

Hvert år har vi en sportsdag for EUX Business og EUD Business på Viby Stadion, hvor de forskellige klasser dyster mod hinanden i blandt andet volleyball og fodbold. Der er plads til alle niveauer, og vi har en sjov dag sammen.

Du kan også blive en del af skolens fodboldhold og hoppe på bussen, når vi tager til stævner.

Et lille indblik i sportsdagen 2018

Galla

Vi fejrer os selv. Efter 2 år i skole får du din studenterhue. Den er symbolet på, at du kan fortsætte i en 2-årig elevplads hos en virksomhed – og symbolet på, at du kan læse videre. Det fejrer vi med et brag af en gallafest.

Mere galla?

Tag med Julie og Oscar til galla, hvor der danses lanciers. Se videoen.

Les lanciers

Til gallafesten bliver der traditionen tro danset les lanciers, som eleverne flittigt træner i tiden frem mod festen. Det giver mange grin og gode fælles oplevelser, der styrker sammenholdet og fællesskabet endnu mere.

Elevråd

På EUX Business og EUD Business på Aarhus Business College har du mulighed for at få stor indflydelse på din hverdag, din skole og din uddannelse, hvis du engagerer dig i elevrådet.

Elevrådet repræsenterer alle skolens elever over for bestyrelse, ledelse, lærere og øvrige ansatte ved Aarhus Business College. Sammen med ledelsen træffer elevrådet beslutninger om alt fra studiemiljø og arrangementer til undervisningsformer og faglige indspark.

Elevrådet har mange vigtige opgaver, men først og fremmest skal rådet varetage elevernes interesser, tale deres sag og være deres stemme over for skolens ledelse, så eleverne kan få indflydelse på egen uddannelse og skole i forhold til uddannelsesrelaterede emner.

Elevrådet har repræsentanter i skolens bestyrelse og diverse udvalg. Her har de har indflydelse på beslutninger om den daglige trivsel, så elever og ledelsen sammen kan skabe en endnu bedre skole.

Her på skolen lærer man tingene på en helt fantastisk måde. Man kommer til et rart studiemiljø, og det bliver bare bedre og bedre. Samtidig er det en flot og nyrenoveret skole, hvor lærerne har et godt og respektfuldt samarbejde med eleverne. Vi har sociale arrangementer, fredagsbarer og fester, og i planlægningen er det mig som elevrådsmand, der hjælper med det store overblik. Mit mål er, at studiemiljøet på skolen fortsætter med at udvikle sig.

Christian Frederiksen

Elevrådsformand på Campus Sønderhøj

Læs mere om elevrådet

Elevrådet er elevernes repræsentation over for Aarhus Business College og styrker den demokratiske forståelse blandt eleverne.

Læs mere her

Øjeblikke at mindes

Klik dig gennem billedgalleriet, og se et udpluk af de mange sociale aktiviteter på Campus Sønderhøj.

INTROLØB
De nye elever bliver rystes sammen på et introløb, hvor de skal løse forskellige sjove opgaver i fællesskab.

FREDAGSCAFÉ
Her møder du elever fra andre klasser til hyggeligt samvær og en pause fra lektierne.

IDRÆTSDAG
Kom og vær med til vores idrætsdag, hvor vi dyster i forskellige sportsaktiviteter.

FESTER
Lær dine klassekammerater bedre at kende i diskolysets skær. Festerne er en stor del af det sociale liv på skolen.

FODBOLDTURNERING
Få græs under fødderne. Hvert år deltager vi i en fodboldturnering, hvor vi spiller mod andre skoler.

GALLA
Afslutningen på de 2 første år af uddannelsen fejres med en stor gallafest og les lanciers.

DIMISSION
Eleverne får overrakt deres eksamensbevis ved dimissionen.

INTROLØB
De nye elever bliver rystes sammen på et introløb, hvor de skal løse forskellige sjove opgaver i fællesskab.

INTROLØB
De nye elever bliver rystes sammen på et introløb, hvor de skal løse forskellige sjove opgaver i fællesskab.