Aarhus
Business College
EUX Business, EUD Business & EUD10Det sociale liv – EUX Business og EUD Business

Det sociale liv – EUX Business og EUD Business

Meget er anderledes i år, og vi kan desværre ikke holde åbent hus, som vi plejer. Mavefornemmelsen, aha-oplevelsen og øjenåbnerne har svære vilkår under Corona-pandemien, men vi vil stadig rigtig gerne forsøge at give dig en oplevelse af det sociale liv og kulturen, der er på skolen og eleverne imellem.

Vi er overbeviste om, at du lærer bedre, når du føler dig godt tilpas og har det sjovt. Derfor har vi fokus på, at der er et godt studiemiljø både i klasseværelset, hvor dygtige undervisere præsenterer dig for spændende viden, og uden for klasseværelset, hvor du kan deltage i sociale arrangementer.

Med en EUX Business fra Aarhus Business College får du ikke bare dobbelt op på uddannelse – studenterhue og faglært – du får også et stærkt socialt fællesskab.

Vi har det sjovt, mens vi lærer, og du kan blive en del af alt fra fodboldturneringer og les lanciers-træning til fredagscafé-hygge og fester. Du kan også melde dig ind i elevrådet og få indflydelse på fester og aktiviteter. Se mere herunder.

En god start

Når du begynder hos os, gør vi alt for, at du får en god start. Alle nye elever bliver inviteret til en personlig samtale på skolen. Her finder vi sammen den retning, som passer allerbedst til dig og dine fremtidsdrømme.

Du bliver rystet sammen med din klasse på et introløb, hvor I skal løse forskellige sjove opgaver i fællesskab.

Herunder kan du møde to elever, der fortæller om deres første dag på skolen. Og få en rundvisning af Celina.

Mød Sashia og hør hende fortælle om sin første dag på skolen.

Sebastian er EUX Business Challenge-elev. Hør ham fortælle om sin første dag på skolen.

Celina, der er tidligere elevrådsformand, viser rundt og fortæller om, hvad hun er særligt glad for ved skolen.

Fredagsbar og fester

På Campus Sønderhøj er der jævnligt fredagsbar og fester, hvor alle elever på tværs af klasser og årgange kan komme. Festerne og barerne bliver arrangeret og bestemt af elevrådet, så de er så tæt på elevernes ønsker som muligt og understøtter det gode studiemiljø, der er på skolen.

Studietur

Når du rejser ud med EUX Business, får du oplevelser, som den almindelige turist ikke har adgang til. På studieture udforsker du nye lande, kulturer og meget andet sammen med dine klassekammerater. Du får store faglige og kulturelle oplevelser som en del af et fællesskab, og det bliver tit en oplevelse for livet.

Sportsdag

Hvert år har vi en sportsdag for EUX Business og EUD Business på Viby Stadion, hvor de forskellige klasser dyster mod hinanden i blandt andet volleyball og fodbold. Der er plads til alle niveauer, og vi har en sjov dag sammen.

Du kan også blive en del af skolens fodboldhold og hoppe på bussen, når vi tager til stævner.

Celina og Laurits fortæller om sportsdagen.

Tobias og resten af skolens fodboldhold er til turnering.

Anderledes undervisning

Undervisningen er meget praksisnær, og alle fag tager udgangspunkt i virkeligheden. Vi arbejder med konkrete cases, og virksomhedsbesøg/oplæg fra personer fra erhvervslivet er også en naturlig del af skoleskemaet. Desuden giver arrangementer som Jobdating rig mulighed for personlig udvikling og træning i jobsøgning.

Tiden som elev i en virksomhed sikrer, at en teori aldrig står alene. Elevtiden kobler din viden fra skolebænken til praktisk erfaring, som både styrker dit CV, hvis du vil direkte ud i erhvervslivet, eller som modner dig og giver perspektiv, hvis du vil læse en videregående uddannelse.

Galla og Les Lanciers

Traditionen tro holder EUX Business-eleverne galla efter de første to år i skole. Her kommer eleverne i deres fineste tøj, danser lanciers og får lækker mad, inden det går løs med kåringer og fest.

Student

Efter to år i skole bliver EUX Business-eleverne studenter og får studenterhuen med det grå bånd. Det er en tid med helt særlige minder og oplevelser for livet.

Spørgsmål

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Anette Schouenborg Greibe
Studievejleder
89 36 31 17angr@aabc.dk
Maj-Britt Korsgaard Ipsen
Studievejleder
22 66 43 83mbko@aabc.dk

Mød os virtuelt

Book et virtuelt besøg

Mød os virtuelt eller få online studievejledning – lige når det passer dig.

Online åbent hus på Facebook live

Vær med til vores digitale åbent hus på Facebook Live 16. og 18. januar

Gå på Facebook og søg efter EUX Business & EUD Business – Aarhus Business College. Klik på events og tilmeld dig.