Aarhus
Business College
EUX GymnasietDet sociale liv på EUX Gymnasiet

Det sociale liv på EUX Gymnasiet

Få et indblik i det sociale liv og kulturen, der er på gymnasiet og eleverne imellem.

Vi er overbeviste om, at du lærer bedre, når du føler dig godt tilpas og har det sjovt. Derfor har vi fokus på, at der er et godt studiemiljø både i klasseværelset, hvor dygtige undervisere præsenterer dig for spændende viden, og uden for klasseværelset, hvor du kan deltage i sociale arrangementer.

På EUX-gymnasiet på Aarhus Business College får du ikke bare det bedste af to verdener – du får også et stærkt socialt fællesskab.

Vi har det sjovt, mens vi lærer, og du kan blive en del af alt fra fodboldturneringer og les lanciers-træning til fredagscafé-hygge og fester. Du kan også melde dig ind i elevrådet og få indflydelse på fester og aktiviteter. Se mere herunder.

En god start

Når du begynder hos os, gør vi alt for, at du får en god start. Alle nye elever bliver inviteret til en personlig samtale på skolen. Her finder vi sammen den retning, som passer allerbedst til dig og dine fremtidsdrømme.

Du bliver rystet sammen med din klasse på et introløb, hvor I skal løse forskellige sjove opgaver i fællesskab.

Herunder kan du møde to elever, der fortæller om deres første dag på skolen. Og få en rundvisning af Celina.

Mød Sashia og hør hende fortælle om sin første dag på skolen.

Sebastian er EUX Business Challenge-elev. Hør ham fortælle om sin første dag på skolen.

Celina, der er tidligere elevrådsformand, viser rundt og fortæller om, hvad hun er særligt glad for ved gymnasiet.

Fredagsbar og fester

På EUX-gymnasiet er der jævnligt fredagsbar og fester, hvor alle elever på tværs af klasser og årgange kan komme. Festerne og barerne bliver arrangeret og bestemt af elevrådet, så de er så tæt på elevernes ønsker som muligt og understøtter det gode studiemiljø, der er på skolen.

Studietur

Når du rejser ud med EUX-gymnasiet, får du oplevelser, som den almindelige turist ikke har adgang til. På studieture udforsker du nye lande, kulturer og meget andet sammen med dine klassekammerater. Du får store faglige og kulturelle oplevelser som en del af et fællesskab, og det bliver tit en oplevelse for livet.

Sportsdag

Hvert år har vi en sportsdag for EUX-gymnasiet på Viby Stadion, hvor de forskellige klasser dyster mod hinanden i blandt andet volleyball og fodbold. Der er plads til alle niveauer, og vi har en sjov dag sammen.

Du kan også blive en del af skolens fodboldhold og hoppe på bussen, når vi tager til stævner.

Celina og Laurits fortæller om sportsdagen.

Tobias og resten af skolens fodboldhold er til turnering.

Anderledes undervisning

Undervisningen er meget praksisnær, og alle fag tager udgangspunkt i virkeligheden. Vi arbejder med konkrete cases, og virksomhedsbesøg/oplæg fra personer fra erhvervslivet er også en naturlig del af skoleskemaet. Desuden giver arrangementer som Jobdating rig mulighed for personlig udvikling og træning i jobsøgning.

Tiden som elev i en virksomhed sikrer, at en teori aldrig står alene. Elevtiden kobler din viden fra skolebænken til praktisk erfaring, som både styrker dit CV, hvis du vil direkte ud i erhvervslivet, eller som modner dig og giver perspektiv, hvis du vil læse en videregående uddannelse.

Galla og Les Lanciers

Traditionen tro holder EUX Business-eleverne galla efter de første to år i skole. Her kommer eleverne i deres fineste tøj, danser lanciers og får lækker mad, inden det går løs med kåringer og fest.

Student

Efter to år i gymnasiet bliver EUX Business-eleverne studenter og får studenterhuen med det grå bånd. Det er en tid med helt særlige minder og oplevelser for livet.

Spørgsmål

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Anette Schouenborg Greibe
Studievejleder
89 36 31 17angr@aabc.dk
Maj-Britt Korsgaard Ipsen
Studievejleder
22 66 43 83mbko@aabc.dk

Åbent hus

Deltag i åbent hus

EUX-gymnasiet på Aarhus Business College holder åbent hus den 25. og 29. januar 2022. Kom og se gymnasiet og snak med elever, undervisere og studievejledere.