Hovedmenu
Der sker meget i verdenssamfundet lige nu, og det er helt naturligt, hvis det giver dig bekymringer om udsigterne på din arbejdsplads og for dit arbejde.
I usikre perioder som disse er det godt at tænke lidt fremad. Du kan bruge tiden fornuftigt til at sikre, at du har de kompetencer, som virksomhederne efterspørger.
Nogle af de kompetencer, der særligt efterspørges, er, at vi skal være digitale, tværfaglige og omstillingsparate som aldrig før. Du kan med andre ord med fordel udbygge disse områder med efteruddannelse, som vil give dig bedre forudsætninger for at finde dit næste job eller klare dit nuværende endnu bedre.
Læs mere om de efterspurgte kompetencer nedenfor:
Arbejdsopgaver og processer på tværs af brancher bliver i stigende grad automatiseret. Alt skal gå hurtigere og være nemmere. Virksomheder er nødt til at forholde sig til, om de følger med udviklingen og justere derefter, hvis de skal holde trit med konkurrencen. Tempoet i vores samfund stiller altså nye krav til dig som medarbejder, der skal have større digital forståelse og i det hele taget kunne arbejde mere digitalt.
I en digital hurtigt-udviklende verden kan der være behov for at udvide sin viden og sit fagområde. Desuden skal vi i dag være længere på arbejdsmarkedet, og derfor kan helbred og alder være medvirkende til, at du er nødt til at tænke i andre retninger rent arbejdsmæssigt. Dét at kombinere dit fag og din erfaring med ny faglig kunnen giver dig mulighed for at få en tværfaglighed og en opkvalificering, der gør dig mere attraktiv som medarbejder.
Lige nu er der et stort fokus på samfundsmæssige udfordringer. Du har måske hørt om verdensmålene, som er med til at sætte en retning for samfund rundt i verden. Klimaet er f.eks. en af de store udfordringer, som øger behovet for flere bæredygtige løsninger. De fælles udfordringer betyder, at man som medarbejder skal være mere omstillingsparat end tidligere for at kunne udvikle sig på helt nye områder.
Er du faglært/ufaglært medarbejder og inden for målgruppen, kan der opnås tilskud til din løn, når du deltager på AMU-kurser.
Om AMU-kurser:
AMU-kurser er for alle, men særligt fordelagtige for dig, der er faglært eller ufaglært, fordi prisen er lav, og din virksomhed modtager løntabsrefusion (VEU-godtgørelse).
AMU står for ArbejdsMarkedsUddannelse og er efteruddannelse primært udviklet til ledige samt faglærte og ufaglærte medarbejdere fra private og offentlige virksomheder. AMU-kurser er ofte korte kurser.
På Aarhus Business College har vi sammenset forskellige AMU-fag og på den måde lavet nogle efteruddannelsesforløb inden for forskellige områder. Vi kalder det pakkeforløb. Læs mere om pakkeforløb her.
AMU-kurser er kurser med lav pris fordi staten giver tilskud(løntabsrefusion) til alle kursister i AMU-målgruppen. Specielt pga. løntabsrefusionen kan det betale sig for virksomheder at sende sine ufaglærte eller faglærte medarbejdere afsted på et eller flere AMU-kurser.
En af de helt store fordele ved at vælge et AMU-kursus er, at medarbejderens virksomhed modtager VEU-godtgørelse (løntabsrefusion) for de timer, medarbejderen er på kursus hos os. Løntabsrefusionen pr. dag pr. deltager er ofte højere end kursets reelle pris.
Læs mere her.
Hos Aarhus Business College finder du et bredt udvalg af kurser inden for salg, kommunikation, markedsføring, kontor, regnskab, økonomi, IT og ledelse.
Tag endelig fat på mig, så hjælper jeg dig videre.
89363500
kurser@aabc.dk
Kursusadministration
Grundskoleelever får i maj besked om, hvilken ungdomsuddannelse de er optaget på. Mens mange får en melding om, at de skal begynde på deres foretrukne uddannelse, får en del også at vide, de ikke har fået plads det sted, de drømte om.
Den digitale udvikling og fokus på at være mere ’grøn’ kommer til at forandre verdens arbejdspladser.
Nyt Masterclass-forløb for specialvarehandlen i samarbejde med brancheforeninger.
Den "grønne" uddannelse tages godt imod af kursister: "Jeg har fået brugbare redskaber til at trække opgaver i en ny retning."
Vores underviser på Den Grundlæggende Lederuddannelse giver sine top-3 guldkorn inden for ledelse.
Værnemidler er blevet indsamlet fra hele 19 skoler fordelt i Jylland.
Virksomheder efterspørger kompetencerne: Digital, tværfaglig og omstillingsparat.
Fra d. 1. december 2022 hedder direktøren på Aarhus Business College Anne Gammelby Lybecker.
Vil du på kursus, men har brug for de rette argumenter?
Ukraine-konflikten fylder også hos børn og unge. Få 3 råd til, hvordan du taler med din teenager.