Hovedmenu
Der sker meget i verdenssamfundet lige nu, og det er helt naturligt, hvis det giver dig bekymringer om udsigterne på din arbejdsplads og for dit arbejde.
I usikre perioder som disse er det godt at tænke lidt fremad. Du kan bruge tiden fornuftigt til at sikre, at du har de kompetencer, som virksomhederne efterspørger.
Nogle af de kompetencer, der særligt efterspørges, er, at vi skal være digitale, tværfaglige og omstillingsparate som aldrig før. Du kan med andre ord med fordel udbygge disse områder med efteruddannelse, som vil give dig bedre forudsætninger for at finde dit næste job eller klare dit nuværende endnu bedre.
Læs mere om de efterspurgte kompetencer nedenfor:
Arbejdsopgaver og processer på tværs af brancher bliver i stigende grad automatiseret. Alt skal gå hurtigere og være nemmere. Virksomheder er nødt til at forholde sig til, om de følger med udviklingen og justere derefter, hvis de skal holde trit med konkurrencen. Tempoet i vores samfund stiller altså nye krav til dig som medarbejder, der skal have større digital forståelse og i det hele taget kunne arbejde mere digitalt.
I en digital hurtigt-udviklende verden kan der være behov for at udvide sin viden og sit fagområde. Desuden skal vi i dag være længere på arbejdsmarkedet, og derfor kan helbred og alder være medvirkende til, at du er nødt til at tænke i andre retninger rent arbejdsmæssigt. Dét at kombinere dit fag og din erfaring med ny faglig kunnen giver dig mulighed for at få en tværfaglighed og en opkvalificering, der gør dig mere attraktiv som medarbejder.
Lige nu er der et stort fokus på samfundsmæssige udfordringer. Du har måske hørt om verdensmålene, som er med til at sætte en retning for samfund rundt i verden. Klimaet er f.eks. en af de store udfordringer, som øger behovet for flere bæredygtige løsninger. De fælles udfordringer betyder, at man som medarbejder skal være mere omstillingsparat end tidligere for at kunne udvikle sig på helt nye områder.
Er du faglært/ufaglært medarbejder og inden for målgruppen, kan der opnås tilskud til din løn, når du deltager på AMU-kurser.
Om AMU-kurser:
AMU-kurser er for alle, men særligt fordelagtige for dig, der er faglært eller ufaglært, fordi prisen er lav, og din virksomhed modtager løntabsrefusion (VEU-godtgørelse).
AMU står for ArbejdsMarkedsUddannelse og er efteruddannelse primært udviklet til ledige samt faglærte og ufaglærte medarbejdere fra private og offentlige virksomheder. AMU-kurser er ofte korte kurser.
På Aarhus Business College har vi sammenset forskellige AMU-fag og på den måde lavet nogle efteruddannelsesforløb inden for forskellige områder. Vi kalder det pakkeforløb. Læs mere om pakkeforløb her.
AMU-kurser er kurser med lav pris fordi staten giver tilskud(løntabsrefusion) til alle kursister i AMU-målgruppen. Specielt pga. løntabsrefusionen kan det betale sig for virksomheder at sende sine ufaglærte eller faglærte medarbejdere afsted på et eller flere AMU-kurser.
En af de helt store fordele ved at vælge et AMU-kursus er, at medarbejderens virksomhed modtager VEU-godtgørelse (løntabsrefusion) for de timer, medarbejderen er på kursus hos os. Løntabsrefusionen pr. dag pr. deltager er ofte højere end kursets reelle pris.
Læs mere her.
Hos Aarhus Business College finder du et bredt udvalg af kurser inden for salg, kommunikation, markedsføring, kontor, regnskab, økonomi, IT og ledelse.
Tag endelig fat på mig, så hjælper jeg dig videre.
89363500
kurser@aabc.dk
Kursusadministration
21-årige Daniel Rise Nielsen fra Aarhus Business College er netop blev kåret som årets lærling i DI Sydøstjylland. Det sker som en del af hans elevuddannelse, hvor han til dagligt arbejder som handelselev i trælasten hos Stark i Odder.
Aarhus Business College binder tætte bånd til pressede amerikanske uddannelsesinstitutioner.
Med en ny aftale gør Regeringen det nu muligt at komme gratis på skolehjem for hovedforløbselever der har mere end 45 minutters transport til uddannelsen.
Årets ESG-rapport fra Aarhus Business College er netop landet. Det er andet år i træk, at Aarhus Business College udgiver en ESG-rapport. Også selvom det endnu ikke er lovpligtigt.
Anne Gammelby Lybecker stopper efter gensidig aftale som direktør på Aarhus Business College.
Hvordan vil AI påvirke fremtidens uddannelser og arbejdsmarked? Det spørgsmål var i fokus, da Aarhus Business College kickstartede samarbejdet om AI-kompetencepagten til fyraftensarrangementet ”Generation AI” med digitaliseringsminister Caroline Stage og CEO i Microsoft Danmark Mette Kaagaard.
Hvad kan en hovedforløbsskole? Det fik borgmester Anders Winnerskjold indblik i, da han fredag den 14. marts besøgte Handelsfagskolen på Aarhus Business College i Skåde.
Den 8. marts 2025 markerer dagen, hvor Aarhus Business College kan se tilbage på 160års uddannelseshistorik. Dermed er vi samtidig landets ældste handelsskole.
Oplev digitaliseringsminister, Caroline Stage, og CEO i Microsoft Danmark, Mette Kaagaard, til næste ungelivsarrangement d. 6. marts. Denne gang med fokus på AI og fremtiden.
Journalist Kristian Leider, som besidder en høj grad af politisk tæft, indtræder i rollen som kommunikationschef i en tid, hvor uddannelsespolitikken er under stor forandring.