Aarhus
Business College
HHX Aarhus HandelsgymnasiumSe noget mere af HHX

Se noget mere af HHX

Vil du gerne se noget mere af HHX? Så prøv HHX-spillet, hvor små videoer tager dig med ind i vores verden af virksomhedskontakt, sammenhold, cases, idrætsdage, galla og meget mere. Eller kig med til vores Åbent Hus, der foregik live på Facebook. Du finder det hele her på siden.

Besøg skolen

Kom og besøg os. Restriktionerne er væk og vi vil elske at få besøg, så vi kan vise skolen frem og svare på dine spørgsmål – lige når det passer dig.

Alt du skal gøre er at tage fat i studievejledningen på den skole, du gerne vil besøge, og aftal en tid, hvor du kan komme forbi, få en rundvisning og stille dine spørgsmål.

Studievejledning i Risskov
89 36 38 00ve-studvejl@aabc.dk
Studievejledning i Viby
89 36 34 50vi-studvejl@aabc.dk

HHX-spillet

Her får du et indblik i hverdagen på HHX. Du bestemmer selv din vej gennem spillet, og vi glæder os til at vise dig rundt i vores verden.

HHX-spillet

Åbent Hus på HHX i Viby

Åbent Hus, HHX i Viby

Åbent Hus på HHX i Risskov

Åbent Hus, HHX i Risskov

Mor og far, I er vigtige

…i jeres teenagers valg af ungdomsuddannelse.

Mange forældre føler sig ikke godt nok klædt på til at guide sikkert rundt i udbuddet af ungdomsuddannelser. Du kan få hjælp til at vurdere, om HHX er det rigtige for netop din teenager.

Aarhus Handelsgymnasium tilbyder at sende dig syv mails gennem syv dage, som gør dig til en mere kvalificeret vejleder, når det gælder din teenagers fremtid.

I mailflowet hører du blandt andet om fag og studiemiljø, den nye gymnasiereform, internationale aktiviteter og du møder elever og forældre. Du bliver introduceret for både vores HHX- og EUX Business-uddannelse.

Tilmeld dig 7 nyhedsbreve om HHX og EUX Business

Aarhus Business College

HHX Aarhus Handelsgymnasium

Vejlby Centervej 50

8240 Risskov

8936 3800

admve@aabc.dk

Viemosevej 1

8260 Viby J

8936 3450

admvi@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238