Aarhus
Business College

Brobygning

På Aarhus Handelsgymnasium tilbyder vi brobygning for 9.-10. klasser og introduktionskurser for 8. klasser

HHX åbner døre, og den blå studenterhue fra Aarhus Handelsgymnasium, Aarhus Business College giver i dag adgang til flere end 200 videregående uddannelser i vidt forskellige retninger.

Med en HHX fra Aarhus Handelsgymnasium får du en gymnasial uddannelse, der giver dig et godt udgangspunkt for din karriere, uanset om du efterfølgende vælger en videregående uddannelse eller fortsætter direkte ud i erhvervslivet. Du vil opleve høj faglighed og aktualitet i alle fag og tværfaglige forløb. Efter tre år har du det bedste udgangspunkt for din videregående karriere.

Her på siden kan du se, hvilke muligheder du har for at blive klogere på HHX på Aarhus Business College.

Introduktionskurser for 8. klasse

Til dig i 8. klasse tilbyder vi introduktionskurser af 2 eller 3 dages varighed afhængigt af din skoles aftale.

Formålet med kurset er at give dig et indblik i, hvad det vil sige at være elev på HHX. Vi præsenterer uddannelsens indhold, men vi viser dig også, hvordan vi arbejder i fagene og på tværs af fagene. Introduktionskurserne for 8. klasse finder sted omkring februar, marts og april.

Vi har sammensat et forløb, der afspejler dagligdagen på HHX, og hvor du bliver præsenteret for en række fag, du allerede kender samt nogle helt nye, fx afsætning og virksomhedsøkonomi. For at binde fagene sammen har vi sammensat en case, som du skal arbejde med de dage, du er på skolen.

Desuden vil du møde en studievejleder, der fortæller om uddannelsens opbygning, hvilke studieretninger du kan vælge imellem og, hvilke muligheder du efterfølgende har med en HHX-eksamen. Du vil også møde nuværende HHX-elever, der viser rundt på skolen og fortæller om, hvilke faglige og sociale forventninger du kan have til HHX på Aarhus Business College. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål.

Det er vores mål at give dig et godt indblik i, hvordan det er at gå på HHX på Aarhus Business College.

Vi glæder os til at se dig.

Brobygning for 9. og 10. klasser

Brobygning giver grundskoleelever en indsigt i handelsgymnasiets profil og arbejdsformer. Brobygningen for 9. klasse finder sted i efteråret.

Der tilbydes såvel 2-dags som 3-dags kurser afhængigt af din skoles aftale.

Desuden vil du møde en studievejleder, der fortæller om uddannelsens opbygning, hvilke studieretninger du kan vælge imellem og, hvilke muligheder du efterfølgende har med en HHX-eksamen. Du vil også møde nuværende HHX-elever, der viser rundt på skolen og fortæller om, hvilke faglige og sociale forventninger du kan have til HHX på Aarhus Business College. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål.

Det er vores mål at give dig et godt indblik i, hvordan det er at gå på HHX på Aarhus Business College.

Vi glæder os til at se dig.

Styrket samarbejde med grundskolerne

På Aarhus Business College ønsker vi at styrke samarbejdet med grundskolerne i Aarhus og omegn. Det gør vi gennem en række aktiviteter, der skal sikre en god overgang fra grundskole til ungdomsuddannelse for den enkelte elev. Vi har fokus på at skabe et samarbejde, der er givende for den pædagogiske og faglige udvikling – for alle.

Læs mere her

Aktiviteterne i printvenlig version

Her finder du alle tilbuddene til grundskolen i et format, der kan udskrives.

Underviserne var rigtig spændende at lytte til. At høre om de forskellige uddannelser har givet mig et helt andet syn på, hvad jeg vil – det var en rigtig god dag!

Elevudtalelse, Unge og Privatøkonomi

Har du spørgsmål?

Morten Jupin Haase
Studievejleder, HHX i Viby
89 36 34 50vi-studvejl@aabc.dk
Sus Storgaard
Studievejleder, HHX i Risskov
89 36 38 00ve-studvejl@aabc.dk

Aarhus Business College

HHX Aarhus Handelsgymnasium

Vejlby Centervej 50

8240 Risskov

8936 3800

admve@aabc.dk

Viemosevej 1

8260 Viby J

8936 3450

admvi@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238