Aarhus
Business College
HHX Aarhus HandelsgymnasiumNyhederPsykologens 5 råd til jer med en ung i hjemmet under Covid-19

Psykologens 5 råd til jer med en ung i hjemmet under Covid-19

Skrevet af tinie fredag d. 5. marts 2021

Et af tiltagene for at løfte trivslen blandt eleverne på Aarhus Business College har været at ansætte psykolog Søren Diedrichsen i en nyoprettet stilling tilknyttet ungdomsuddannelserne HHX og EUX Business. Her skal han hjælpe med at sikre de mest udsatte elever med samtaler, rådgivning og kortere undervisningsforløb.

Det kan være svært at være ung under Covid-19. Hjemsendelse, onlineundervisning og afstand til venner og familie er alle faktorer, der påvirker. Selvom vi ikke kan gøre så meget ved de overordnede vilkår, så er der alligevel ting, vi kan gøre, for at få de unge mennesker bedst muligt igennem situationen. Det forklarer skolens nyansatte psykolog v. ungdomsuddannelserne, Søren Diederichsen, i nedenstående video.

I videoen fortæller han om de ting, jeres teenager kan opleve netop nu. I får også 5 gode råd til at hjælpe dialogen om trivsel med den unge på vej – lige til at printe ud og hænge op på køleskabet.

Hvad gør vi på Aarhus Business College?

På Aarhus Business College arbejdes der konstant på at skabe så stor trivsel som muligt blandt eleverne. Et fokus, der kun er blevet yderligere skærpet her under Covid-19. Derfor ønsker Aarhus Business College at gøre en særlig indsats i andet halvår af 2021 for at hjælpe de nye elever bedst muligt i gang både fagligt og socialt samt løfte trivslen blandt nuværende elever.

Det gælder blandt andet med udvidet lektiehjælp i form af mandskab og timer, så flere unge kan få hjælp. Der vil også blive indført dobbeltlærerdækning, hvor to undervisere er til stede i fagene dansk, matematik og engelsk for alle nye elever.

Klik her og læs mere.

Relaterede nyheder


Til elever-Er du i tvivl om covid-19-retningslinjer?

Skrevet af helena torsdag d. 20. januar 2022

Vi orienterer elever om covid-19 relaterede retningslinjer og anbefalinger på Lectio.

Læs mere

Åbent Hus 2022

Skrevet af helena

Åbent Hus på HHX 2022 bliver afholdt virtuelt grundet Corona-restriktioner.

Læs mere

Aarhus Business College

HHX Aarhus Handelsgymnasium

Vejlby Centervej 50

8240 Risskov

8936 3800

admve@aabc.dk

Viemosevej 1

8260 Viby J

8936 3450

admvi@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238