Aarhus
Business College
HHX Aarhus HandelsgymnasiumNyhederGalleri: Juniortalenterne dimitterede

Galleri: Juniortalenterne dimitterede

Skrevet af lasse onsdag d. 28. november 2018

Mandag aften dimitterede årets juniortalenter på Aarhus Handelsgymnasium Risskov. Her er et galleri med billeder fra arrangementet.

I mandags var der dimission på Aarhus Handelsgymnasium Risskov. Det var dog ikke en helt almindelig dimission. Det var nemlig juniortalenter, som skulle have et diplom for deres deltagelse i Junior Talent på skolen gennem hele 2018. Junior Talent er et forløb for de aller dygtigste 8. klasser, hvor de får lov til at snuse til det at gå på HHX i Aarhus Kommune.

Ved dimissionen holdt projektlederne, Sus Storgaard og Morten Haase tale, efterfulgt af oplæg fra eleven Daniel Frandsen fra 3f i Viby og underviser Nina Østergaard Kjeldsen. Daniel fortalte om Akademiet for Talentfulde Unge (ATU), som er gymnasiets pendant til Junior Talent, mens Nina fortalte om hendes vej fra at være elev på handelsgymnasiet i Aarhus til at blive underviser på skolen. Bagefter var der diplomoverrækkelse, og til slut blev arrangementet rundet af med kanapéer og champagne på lærerværelset for alle de fremmødte.

Vi har samlet et galleri med billeder fra dimissionen, som I kan se herunder.

Relaterede nyheder


Aarhus Handelsgymnasium er udvalgt samarbejdspartner med Team Danmark

Aarhus Handelsgymnasium er udvalgt samarbejdspartner med Team Danmark

Skrevet af lasse

Læs mere
Juhu - vi har vundet DM i Nationaløkonomi

Juhu - vi har vundet DM i Nationaløkonomi

Skrevet af lasse

10.000 kroner og en ret vild titel til CV’et. To elever fra HHX Aarhus Handelsgymnasium slog alle konkurrenter ved Danmarksmesterskaberne i Nationaløkonomi.

Læs mere

Aarhus Business College

HHX Aarhus Handelsgymnasium

Vejlby Centervej 50

8240 Risskov

8936 3800

admve@aabc.dk

Viemosevej 1

8260 Viby J

8936 3450

admvi@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238