Aarhus
Business College
HHX Aarhus HandelsgymnasiumNyhederGalleri: Juniortalenterne dimitterede

Galleri: Juniortalenterne dimitterede

Skrevet af liro onsdag d. 28. november 2018

Mandag aften dimitterede årets juniortalenter på Aarhus Handelsgymnasium Risskov. Her er et galleri med billeder fra arrangementet.

I mandags var der dimission på Aarhus Handelsgymnasium Risskov. Det var dog ikke en helt almindelig dimission. Det var nemlig juniortalenter, som skulle have et diplom for deres deltagelse i Junior Talent på skolen gennem hele 2018. Junior Talent er et forløb for de aller dygtigste 8. klasser, hvor de får lov til at snuse til det at gå på HHX i Aarhus Kommune.

Ved dimissionen holdt projektlederne, Sus Storgaard og Morten Haase tale, efterfulgt af oplæg fra eleven Daniel Frandsen fra 3f i Viby og underviser Nina Østergaard Kjeldsen. Daniel fortalte om Akademiet for Talentfulde Unge (ATU), som er gymnasiets pendant til Junior Talent, mens Nina fortalte om hendes vej fra at være elev på handelsgymnasiet i Aarhus til at blive underviser på skolen. Bagefter var der diplomoverrækkelse, og til slut blev arrangementet rundet af med kanapéer og champagne på lærerværelset for alle de fremmødte.

Vi har samlet et galleri med billeder fra dimissionen, som I kan se herunder.

Relaterede nyheder


Iben underviser på HHX og stiller op til Folketinget

Iben underviser på HHX og stiller op til Folketinget

Skrevet af signe

Der er udskrevet valg i Danmark. For Iben Sønderup betyder det ikke kun, at regeringsmagten potentielt skifter. Valget kan nemlig også betyde, at hun snart skifter lærerværelset i Risskov ud med Chris...

Læs mere
"Mit engagement i politik gør mig til en bedre underviser"

"Mit engagement i politik gør mig til en bedre underviser"

Skrevet af signe

Politik bliver meget konkret for eleverne, når de ser Christoffer Pedersens portræt i lygtepælene. Flere af underviserne på HHX Aarhus Handelsgymnasium kan findes på stemmesedlen ved lands- eller komm...

Læs mere

Aarhus Business College

HHX Aarhus Handelsgymnasium

Vejlby Centervej 50

8240 Risskov

8936 3800

admve@aabc.dk

Viemosevej 1

8260 Viby J

8936 3450

admvi@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238