Aarhus
Business College
HHX Aarhus HandelsgymnasiumNyhederHeidi vandt en MacBook Pro

Heidi vandt en MacBook Pro

Skrevet af marie fredag d. 15. juli 2022

Heidi Hornstrup Kjær har læst en masse om forskellige uddannelser for at blive bedre klædt på til at vejlede sine børn i deres uddannelsesvalg. Derfor skrev hun sig op til Handelsgymnasiets nyhedsbreve – og vandt en ny MacBook.

Er det mange år siden, man selv var teenager, kan det være svært at navigere i udbuddet af ungdomsuddannelser. Mange forældre vælger derfor at skrive sig op til at modtage syv nyhedsbreve fra Handelsgymnasiet, Aarhus Business College og deltager som tak for interessen i konkurrencen om en MacBook Pro.

Årets vinder blev Helle Hornstrup Kjær fra Odder.

”Jeg har selvfølgelig prøvet at hjælpe mine børn til at vælge uddannelse og vide noget om det, de vælger. Derfor har det også været vigtigt for mig at læse en masse om forskellige uddannelser og finde ud af, hvad de tilbyder, så jeg kan guide dem bedre. Det er helt ok, hvis ikke, de får valgt rigtigt den første gang – man kan jo heldigvis altid vælge om og gå i en anden retning.”

”Det vigtigste for mig er faktisk bare, at de gør noget, de kan lide og langsomt selv finder deres vej. Om det er den lange akademiske uddannelse eller en håndværkeruddannelse, de vælger, er lige meget for mig.”

”Computeren er til mig selv. Jeg føler mig simpelthen så heldig!”

Stort tillykke til Heidi med præmien 🙂

Du kan tilmelde dig og læse de syv nyhedsbreve her, men bemærk, at konkurrencen om at vinde en MacBook Pro er slut.

Relaterede nyheder


Årets første studenter

Skrevet af marie

I går klækkede årets første studenter fra Handelsgymnasiet.

Læs mere

Nervøs før eksamen? Her er psykologens råd.

Skrevet af marie fredag d. 3. juni 2022

Det er helt naturligt at opleve nervøsitet i forbindelse med præsentationer, prøver og eksaminer, men det kan indimellem være svært at håndtere tankerne og alle kroppens nervøse signaler. Heldigvis ha...

Læs mere

Aarhus Business College

HHX Aarhus Handelsgymnasium

Vejlby Centervej 50

8240 Risskov

8936 3800

admve@aabc.dk

Viemosevej 1

8260 Viby J

8936 3450

admvi@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238