Aarhus
Business College
HHX Aarhus HandelsgymnasiumNyhederElever sender live i uge 6

Elever sender live i uge 6

Skrevet af tinie mandag d. 8. februar 2021

Mandag, tirsdag og onsdag sætter tre forskellige elevpaneler sig klar i rampelyset, når de sender live på Facebook- og Instagram. Her kan seerne spørge dem om alt omkring HHX, EUX og EUD.

Elever fra de tre ungdomsuddannelser HHX, EUX og EUD på Aarhus Business College sender mandag, tirsdag og onsdag live på skolens sociale medier.

Et panel på fem elever fra hver skole, skal vende stort og småt om livet som elev på en ungdomsuddannelse. Kommentarsporet er åbent, så panelet er også klar til at svare på spørgsmål fra nysgerrige. Emner og indhold er styret af eleverne selv, ligesom de også selv er værter. Kort sagt er det en live fra ung til ung.

Tiltaget er led i et større udbud af digitale aktiviteter til afgangselever i folkeskolen. I marts skal de nemlig vælge ungdomsuddannelser, og derfor har Aarhus Business College haft fokus på at skabe en række Corona-venlige tiltag, der kan kvalificere de unges valg.

Online Åbent hus, mød os på Teams, rundvisningsvideoer og virtuelle vejledninger, er blot nogle af de digitale tilbud, afgangseleverne har kunnet møde på Aarhus Business College. Fælles for tiltagene har været, at kompetente og erfarne af repræsentanter fra skolerne – enten rektorer, undervisere eller studievejledere, har stået klar til at guide og vejlede. Men denne gang overtager eleverne roret.

Alle lives begynder klokken 19.30, og hvis du vil se med, skal du blot følge et af vores links herunder og klikke på liven.

Se live fra HHX Risskov mandag og Viby Tirsdag lige her.

Se live fra EUX og EUD Business onsdag lige her.

Relaterede nyheder


Til elever-Er du i tvivl om covid-19-retningslinjer?

Skrevet af helena torsdag d. 20. januar 2022

Vi orienterer elever om covid-19 relaterede retningslinjer og anbefalinger på Lectio.

Læs mere

Åbent Hus 2022

Skrevet af helena

Åbent Hus på HHX 2022 bliver afholdt virtuelt grundet Corona-restriktioner.

Læs mere

Aarhus Business College

HHX Aarhus Handelsgymnasium

Vejlby Centervej 50

8240 Risskov

8936 3800

admve@aabc.dk

Viemosevej 1

8260 Viby J

8936 3450

admvi@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238