Aarhus
Business College
HHX Aarhus HandelsgymnasiumNyhederElever hædres med Handelsungdommens Uddannelseslegat

Elever hædres med Handelsungdommens Uddannelseslegat

Skrevet af broh tirsdag d. 28. september 2021

Elever fra Aarhus Business College modtager Handelsungdommens Uddannelseslegat for deres særlige indsatser.

Handelsungdommens Uddannelseslegat blev torsdag uddelt til elever og studerende på hhv. Aarhus Universitet, Erhvervsakademi Aarhus og Aarhus Business College.

Fra Aarhus Business College kunne vi sige tillykke til formand og næstformand for elevrådet på HHX i Risskov, Maja Westergaard og Frederik Hornbech Nygaard, til Abdulkarim Mowafac Kaddoura, som er formand for elevrådet på HHX i Viby og til Mille Simonsen og Casper Bæk, som begge er elever på EUX Business og netop nu er i praktik i udlandet.

Alle fem elever modtog legatet for at have ydet en helt særlig indsats under deres studietid – og her var alt lige fra bidrag til en sund og stærk skolekultur, til stædighed og vedholdenhed i forhold til at lande en praktikplads blandt argumenterne for udnævnelsen.

Legatets formål er at støtte handelsuddannelsen af unge fortrinsvis fra Aarhus.

På billedet ses direktør på Aarhus Business College Gitte Nørgaard og næstformand for elevrådet på HHX i Risskov Frederik Hornbech Nygaard til overrækkelsen torsdag aften. Kun Frederik havde mulighed for at deltage i overrækkelsen, da de øvrige modtagere var forhindret af studieture og praktikophold i udlandet.

Relaterede nyheder


Lykke Friis gæstede Aarhus Business College

Skrevet af marie

Med et oplæg om Tyskland, det netop overståede tyske valg og det tyske sprogs mange fordele og muligheder, gæstede Lykke Friis Aarhus Business College.

Læs mere

HHX-elever på sejrskurs i national skolekonkurrence

Skrevet af marie tirsdag d. 28. september 2021

Eleverne Signe, Emilie, Mikkel, Martin og Max skal repræsentere Aarhus Business College, når de drager mod København og deltager i finalen i DM i Teknologi og Erhvervscase 2021.

Læs mere

Aarhus Business College

HHX Aarhus Handelsgymnasium

Vejlby Centervej 50

8240 Risskov

8936 3800

admve@aabc.dk

Viemosevej 1

8260 Viby J

8936 3450

admvi@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238