Aarhus
Business College
HHX Aarhus HandelsgymnasiumNyhederElever fra Aarhus Handelsgymnasium går videre til finalen i DM i Erhvervscase

Elever fra Aarhus Handelsgymnasium går videre til finalen i DM i Erhvervscase

Skrevet af tinie onsdag d. 9. september 2020

HHX-eleverne Ida-Marie, Lærke og Julie gik den 1. september videre fra regionsmesterskaberne i DM i Erhvervscase 2020 og kan nu kalde sig finalister.

Den 29. september skal eleverne Ida-Marie, Lærke og Julie fra Aarhus Handelsgymnasium dyste mod syv andre hold HHX-elever fra hele landet i finalen til dette års DM i Erhvervscase.

Konkurrencen handler om at udvikle den bedste forretningsidé til en konkret virksomhed. I år skulle eleverne finde en idé til Brøndby IF, som kan øge virksomhedens omsætning og indtjening fx gennem digitale løsninger, events og apps.

Og det gjorde Ida-Marie, Lærke og Julie så godt, at de den 1. september gik videre til finalen.

”Vi har lagt meget arbejde i projektet og havde selvfølgelig virkelig håbet på at gå videre og få hele finaleoplevelsen med. Vi blev lidt overraskede over at gå videre, og vi var bare superglade for dagens udfald,” lyder det fra pigerne.

“Der var mange dygtige deltagere, så det var en stor sejr og fed følelse,” siger de tre finalister, som pointerer, at konkurrencer som DM i Erhvervscase netop er med til at gøre HHX til noget helt specielt.

”Et arrangement som DM i erhvervscase giver os gymnasieelever et anerkendende skulderklap for det hårde arbejde – og ikke mindst motivation til at fortsætte. Samtidig er det en oplagt mulighed for at prøve kræfter med reelle virksomhedsidéer og fordybe os i en case, hvor vi rent faktisk kan danne en tydelig parallel mellem det, vi lærer på skolen, og det virkelige erhvervsliv,” fortæller de.

Finalen, som normalt er et stort, festligt træf, afholdes i år digitalt grundet Covid-19. Vinderholdet bliver inviteret på en unik oplevelse og fejring i København.

8 hold gik videre til finalen. Holdene kommer fra henholdsvis Niels Brock Internationale Gymnasium, Niels Brock Innovationsgymnasiet, Herningsholm, Aarhus Handelsgymnasium, Tietgen handelsgymnasium, Det Blå Gymnasium i Sønderborg, ZBC i Vordingborg og Slotshaven Gymnasium i Holbæk.

Se Ida-Maries, Lærkes og Julies præsentationsvideo af deres løsning til casen herunder:

Relaterede nyheder


Udsættelse af studieture på Aarhus Handelsgymnasium Risskov

Udsættelse af studieture på Aarhus Handelsgymnasium Risskov

Skrevet af liro

Vi følger myndighedernes nyeste anbefalinger.

Læs mere
Tilfælde af COVID-19 på Aarhus Handelsgymnasium Viby

Tilfælde af COVID-19 på Aarhus Handelsgymnasium Viby

Skrevet af liro

Flere elever i en klasse er testet positiv for Covid-19.

Læs mere

Aarhus Business College

HHX Aarhus Handelsgymnasium

Vejlby Centervej 50

8240 Risskov

8936 3800

admve@aabc.dk

Viemosevej 1

8260 Viby J

8936 3450

admvi@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238