Aarhus
Business College

Nyheder

Juli 2019
17 Jul.

Poul har undervist på den samme skole i 46 år

Skrevet af signe

I 1973 skrev Poul Stentoft sine første kridttal på tavlen som underviser på det, der i dag er Aarhus Business College. Han har været med ombord lige siden og har været vidne til både skolens navneforandring og vokseværk. Nu stopper han som underviser.

9 Jul.

Har du mødt vores elevrådsformænd?

Skrevet af signe

Klara Almsten og Laura Søgaard er elevrådsformænd – eller kvinder, om man vil – på Aarhus Handelsgymnasiums afdelinger i henholdsvis Viby og Risskov. Lær dem at kende her.

Juni 2019
17 Jun.

Årets første student på Aarhus Handelsgymnasium

Skrevet af signe

Martin Bang Christensen blev i år den første aarhusianer med den blå studenterhue på hovedet. Mandag 17. juni var han til sin sidste eksamen – og dagen før vandt han titlen som danmarksmester i udspring.

1 Jun.

Tidligere HHX-elev er blevet hoteldirektør

Skrevet af signe

Den 1. juni 2019 er Simon Kristensen blevet hoteldirektør for Scandic i Silkeborg. Han er tidligere elev på Aarhus Handelsgymnasium Viby, og nu kan han som 31-årig kalde sig den yngste hoteldirektør i Scandic-kædens historie. Hør hvilket råd han ville give sig selv i gymnasiet, hvis han kunne.

Maj 2019
31 Maj.

10 gode grunde til at vælge Aarhus Handelsgymnasium

Skrevet af liro

Vi kunne finde på 100 gode grunde til at vælge HHX. Her får du de bedste 10.

19 Maj.

Galla 2019

Skrevet af signe

Der var lange kjoler og nystrøgede skjorter, da 3.g’erne var til gallafest. Solen kiggede forbi og eleverne dansede Les Lanciers for fremmødte venner og familiemedlemmer.

10 Maj.

Idrætsdag 2019

Skrevet af signe

Der blev spillet fodbold, rundbold, beach volley og dystet i længespring, højdespring, sprint og meget mere ved årets idrætsdage. Traditionen tro var mange elever klædt ud i håbet om at vinde præmien som den klasse med den bedste udklædning. Se stemningsvideoerne fra idrætsdag 2019.

8 Maj.

Iben underviser på HHX og stiller op til Folketinget

Skrevet af signe

Der er udskrevet valg i Danmark. For Iben Sønderup betyder det ikke kun, at regeringsmagten potentielt skifter. Valget kan nemlig også betyde, at hun snart skifter lærerværelset i Risskov ud med Christiansborg.

8 Maj.

“Mit engagement i politik gør mig til en bedre underviser”

Skrevet af liro

Politik bliver meget konkret for eleverne, når de ser Christoffer Pedersens portræt i lygtepælene. Flere af underviserne på HHX Aarhus Handelsgymnasium kan findes på stemmesedlen ved lands- eller kommunalvalg.

8 Maj.

Marianne vandt en MacBook Pro

Skrevet af signe

Marianne Høgenhaug føler, hun har et stort ansvar i forhold til at rådgive og vejlede sine to børn, når de inden for de næste år skal vælge ungdomsuddannelse. Hun tilmeldte sig skolens nyhedsbrev, og hun blev ikke bare klogere på de merkantile ungdomsuddannelser på Aarhus Business College – hun vandt også en MacBook Pro.

1 / 8

Aarhus Business College

HHX Aarhus Handelsgymnasium

Vejlby Centervej 50

8240 Risskov

8936 3800

admve@aabc.dk

Viemosevej 1

8260 Viby J

8936 3450

admvi@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238