Aarhus
Business College

Nyheder

Juni 2021
22 Jun.

Gymnasieelever sælger kantinemad for millioner gennem app

Skrevet af tinie

Af: Emily Ferm

Der er fart på hos 20-årige Peter Bæch, når han jonglerer mellem eksaminer på Aarhus Handelsgymnasium og en titel som CEO i virksomheden Kanpla. En virksomhed der startede som en skoleopgave i faget ‘innovation’.

21 Jun.

Årets første studenter er sprunget ud

Skrevet af broh

I dag kl. 9.30 blev de første studenter udklækket på HHX, Aarhus Business College.

9 Jun.

Aarhus Business College lancerer nyt, elevdrevet SoMe-hold

Skrevet af tinie

Til august kickstarter Aarhus Business College en ny, elevbåret redaktion inden for sociale medier. SoMe-holdet – som gruppen kommer til at hedde, går på tværs af uddannelserne HHX og EUX Business og giver eleverne mulighed for at prøve kræfter med at drive skolens officielle sociale profiler på Instagram. Formålet er dels at give hands-on erfaring med at kommunikere på vegne af en organisation eller virksomhed, men også at gøre skolens tilstedeværelse på de sociale medier mere i øjenhøjde med den unge målgruppe.

Maj 2021
28 Maj.

Hue-dag og dimission

Skrevet af broh

Afslutningen på gymnasietiden nærmer sig for årets studenter. Vi har haft lange perioder med nedlukninger og virtuel undervisning, men nu har vi fået lov til at komme tilbage og langsomt må vi mere og mere. Det er fantastisk! Men ekstra skønt, fordi det betyder, at vi kan fejre studentereksamen for årets afgangselever.

17 Maj.

Sådan hjælper du din teenager videre fra et afslag på ansøgningen til ungdomsuddannelse

Skrevet af tinie

Rigtig mange elever fra folkeskolen får i disse uger besked om, at de ikke har fået plads hos deres højest prioriterede ungdomsuddannelse i ansøgningen. Selvom beskeden kan tage pusten fra én, er der heldigvis masser af måder, man kan hjælpe sin teenager godt videre på.

Marts 2021

Fase 2 i genåbning: superviserede selvtests

Skrevet af broh mandag d. 29. marts 2021

Efter påske må alle elever komme i skole i halvdelen af tiden og i 5 dage ad gangen – og alle med fremmøde på skolen vil blive testet vha. superviserede selvtests mandag og onsdag.

16 Mar.

Meyer, graffiti og hygge på skoleskemaet

Skrevet af Mette Skiffard

Efter lang tids nedlukning mødte 1.400 elever fra 1. og 2. g ind til en række sociale udendørsaktiviteter, der skal styrke fællesskabet i klasserne.

15 Mar.

Halvdelen af 3.års-eleverne kom i dag fysisk tilbage på skolebænken 

Skrevet af Mette Skiffard

Det er en stor og længe ventet dag! Efter godt 3 måneder med virtuel hjemmeundervisning kom halvdelen af 3. årseleverne i dag ind på HHX-afdelingerne i Viby og Risskov til fysisk undervisning.

Psykologens 5 råd til jer med en ung i hjemmet under Covid-19

Skrevet af tinie fredag d. 5. marts 2021

Et af tiltagene for at løfte trivslen blandt eleverne på Aarhus Business College har været at ansætte psykolog Søren Diedrichsen i en nyoprettet stilling tilknyttet ungdomsuddannelserne HHX og EUX Business. Her skal han hjælpe med at sikre de mest udsatte elever med samtaler, rådgivning og kortere undervisningsforløb.

Februar 2021
24 Feb.

Hjemsendelsen forlænges endnu en gang

Skrevet af broh

Øv, vi havde sådan håbet, at vi igen måtte komme i skole i starten af marts.

1 / 14

Aarhus Business College

HHX Aarhus Handelsgymnasium

Vejlby Centervej 50

8240 Risskov

8936 3800

admve@aabc.dk

Viemosevej 1

8260 Viby J

8936 3450

admvi@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238