Aarhus
Business College

Nyheder

Juni 2019
17 Jun.

Årets første student på Aarhus Handelsgymnasium

Skrevet af signe

Martin Bang Christensen blev i år den første aarhusianer med den blå studenterhue på hovedet. Mandag 17. juni var han til sin sidste eksamen – og dagen før vandt han titlen som danmarksmester i udspring.

1 Jun.

Tidligere HHX-elev er blevet hoteldirektør

Skrevet af signe

Den 1. juni 2019 er Simon Kristensen blevet hoteldirektør for Scandic i Silkeborg. Han er tidligere elev på Aarhus Handelsgymnasium Viby, og nu kan han som 31-årig kalde sig den yngste hoteldirektør i Scandic-kædens historie. Hør hvilket råd han ville give sig selv i gymnasiet, hvis han kunne.

Maj 2019
19 Maj.

Galla 2019

Skrevet af signe

Der var lange kjoler og nystrøgede skjorter, da 3.g’erne var til gallafest. Solen kiggede forbi og eleverne dansede Les Lanciers for fremmødte venner og familiemedlemmer.

10 Maj.

Idrætsdag 2019

Skrevet af signe

Der blev spillet fodbold, rundbold, beach volley og dystet i længespring, højdespring, sprint og meget mere ved årets idrætsdage. Traditionen tro var mange elever klædt ud i håbet om at vinde præmien som den klasse med den bedste udklædning. Se stemningsvideoerne fra idrætsdag 2019.

8 Maj.

Iben underviser på HHX og stiller op til Folketinget

Skrevet af signe

Der er udskrevet valg i Danmark. For Iben Sønderup betyder det ikke kun, at regeringsmagten potentielt skifter. Valget kan nemlig også betyde, at hun snart skifter lærerværelset i Risskov ud med Christiansborg.

8 Maj.

“Mit engagement i politik gør mig til en bedre underviser”

Skrevet af liro

Politik bliver meget konkret for eleverne, når de ser Christoffer Pedersens portræt i lygtepælene. Flere af underviserne på HHX Aarhus Handelsgymnasium kan findes på stemmesedlen ved lands- eller kommunalvalg.

8 Maj.

Marianne vandt en MacBook Pro

Skrevet af signe

Marianne Høgenhaug føler, hun har et stort ansvar i forhold til at rådgive og vejlede sine to børn, når de inden for de næste år skal vælge ungdomsuddannelse. Hun tilmeldte sig skolens nyhedsbrev, og hun blev ikke bare klogere på de merkantile ungdomsuddannelser på Aarhus Business College – hun vandt også en MacBook Pro.

2 Maj.

Damemøller og kompliment til egen partner

Skrevet af signe

Der er mange trin at holde styr på, når man skal lære at danse lanciers. Derfor øver 3.g’erne sig, før det for alvor går løs.

April 2019
25 Apr.

Wuhuuu – vi fik en 3. plads og mødte Kronprinsen

Skrevet af liro

Fem dygtige elever fra HHX i Viby har fået en 3. plads til danmarksmesterskabet i Entreprenørskab. Gruppen fik en snak med H.K.H. Kronprinsen, som brugte lang tid på at spørge ind til forretningsideen om bakterieafvisende dørhåndtag.

Marts 2019

Otte HHX-elever skal til DM i Entreprenørskab

Skrevet af signe torsdag d. 21. marts 2019

To grupper innovationsstuderende fra Aarhus Handelsgymnasium i Viby deltager den 24. april i Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab. De to grupper har begge arbejdet så hårdt i innovationstimerne, at de nu har stiftet to rigtige virksomheder. Læs her om de to virksomheder og deres ejere.

1 / 8

Aarhus Business College

HHX Aarhus Handelsgymnasium

Vejlby Centervej 50

8240 Risskov

8936 3800

admve@aabc.dk

Viemosevej 1

8260 Viby J

8936 3450

admvi@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238