Aarhus
Business College

Nyheder

September 2022
7 Sep.

Goethe er godt for fremtiden

Skrevet af marie

Goethe-undervisningen forbedrer elevers tyskevner og fremtidige jobmuligheder. På holdet bliver en afslappet stemning kombineret med stor læring.

Juli 2022
15 Jul.

Heidi vandt en MacBook Pro

Skrevet af marie

Heidi Hornstrup Kjær har læst en masse om forskellige uddannelser for at blive bedre klædt på til at vejlede sine børn i deres uddannelsesvalg. Derfor skrev hun sig op til Handelsgymnasiets nyhedsbreve – og vandt en ny MacBook.

Juni 2022
21 Jun.

Årets første studenter

Skrevet af marie

I går klækkede årets første studenter fra Handelsgymnasiet.

Nervøs før eksamen? Her er psykologens råd.

Skrevet af marie fredag d. 3. juni 2022

Det er helt naturligt at opleve nervøsitet i forbindelse med præsentationer, prøver og eksaminer, men det kan indimellem være svært at håndtere tankerne og alle kroppens nervøse signaler. Heldigvis har skolens psykolog, Søren Diederichsen, nogle gode råd til, hvordan du kommer bedst igennem en eksamen.

April 2022
27 Apr.

Hjælp din teenager videre fra et afslag

Skrevet af marie

Rigtig mange elever fra folkeskolen får i disse uger besked om, at de ikke har fået plads hos deres højest prioriterede ungdomsuddannelse i ansøgningen. Selvom beskeden kan tage pusten fra én, er der heldigvis masser af måder, man kan hjælpe sin teenager godt videre på.

20 Apr.

Dansen flyttede Iben til Aarhus

Skrevet af helena

Da Iben blev Team Danmark-elev inden for sportsdans, startede hun et nyt liv på Aarhus Handelsgymnasium på Aarhus Business College. Skolens opbakning til sporten er af stor betydning for Iben. 

8 Apr.

HHX-elever er Danmarksmestre i matematik og spansk

Skrevet af helena

Seks elever fra Handelsgymnasiet, Aarhus Business College stiller sig på toppen af podiet i konkurrencer om både tal og sprog

Marts 2022

3 råd til, hvordan I taler om krigen i Ukraine

Skrevet af helena torsdag d. 10. marts 2022

Konflikten i Ukraine fylder ikke bare hos voksne. Med få klik kan børn og unge se voldsomme videoer fra krigen. Få 3 råd til, hvordan du som forælder kan tale om konflikten med din teenager. Er du elev og bekymret, så kan du altid tage fat i en studievejleder eller underviser.

Januar 2022
18 Jan.

Åbent Hus 2022

Skrevet af broh

Åbent Hus på HHX 2022 blev i år afholdt online. Gik du glip af vores livestreaming? Bare rolig; du kan se videoerne fra åbent hus nedenfor.

Hvis du vil forbi og besøge vores skole i Viby eller Risskov, kan du se, hvad du skal gøre længere nede på siden.

17 Jan.

Hue-dag og dimission 2022

Skrevet af helena

Den store afslutning for årets afgangselever nærmer sig. Vi glæder os til at fejre afgangseleverne sammen med familie og venner til hue-dag og dimission.

1 / 15

Aarhus Business College

HHX Aarhus Handelsgymnasium

Vejlby Centervej 50

8240 Risskov

8936 3800

admve@aabc.dk

Viemosevej 1

8260 Viby J

8936 3450

admvi@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238