Aarhus
Business College

Afsætning

I faget afsætning lærer du, hvordan din virksomhed kan gøre det bedre end konkurrenterne. Vi ser på, hvordan du kan dele markedet op og finde netop de kunder, som du gerne vil sælge til, og som vil købe netop dine produkter. Når du har fundet informationer om dine kunder, hvem de er, hvor de køber ind, hvor de søger informationer, inden de køber ind mm., så lærer du, hvilken pris du skal tage for dine produkter, hvor du skal sælge dem, og hvordan du bedst markedsfører dig.

Morten Haase, der er underviser på Aarhus Handelsgymnasium, fortæller om fagene Afsætning og Virksomhedsøkonomi.

Undervisningsministeriet

Her finder du Undervisningsministeriets læreplaner, vejledninger og andet relevant materiale i forhold til faget, Afsætning.

Har du spørgsmål?

Morten Jupin Haase
Studievejleder, HHX i Viby
89 36 34 50vi-studvejl@aabc.dk
Sus Storgaard
Studievejleder, HHX i Risskov
89 36 38 00ve-studvejl@aabc.dk

En væsentlig grund til, at jeg underviser på HHX, er de fantastiske elever. Jeg kan lide at være med til at udvikle dem fagligt og personligt. Faget bliver virkelighedsnært og interessant, når jeg inddrager aktuelle begivenheder i min undervisning. Vi beskæftiger os fagligt med den turbulente verden, vi lever i, og når jeg siger farvel til en klasse, har jeg forhåbentlig givet eleverne værktøjer til at begå sig ude i virkeligheden – og i det uddannelsesforløb, de vælger.

Christina Bendixen

Underviser i afsætning

Aarhus Business College

HHX Aarhus Handelsgymnasium

Vejlby Centervej 50

8240 Risskov

8936 3800

admve@aabc.dk

Viemosevej 1

8260 Viby J

8936 3450

admvi@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238